23 iun. 2020 | 13:19

Fata arsă de criminalul din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator înainte de operație. Ce se întâmplă acum

Știri generale
Fata arsă de criminalul din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator înainte de operație. Ce se întâmplă acum
Fata incendiată de criminalul din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator

Fata incendiată de criminalul din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator azi, 23 iunie, conform surselor noastre din spital. Aceasta trebuia să fie operată astăzi, din cauza arsurilor grave care-i acopereau 90% din corp, însă operația s-a amânat până când se va putea realiza în condiții de maximă siguranță pentru viața pacientei.

Tragedie, în spital! Adolescenta incendiată din Mehedinți a făcut stop cardio-respirator

Adolescenta din Mehedinți are nevoie de operație pentru a putea supraviețui, însă din câte ne-au precizat sursele din spital, aceasta încă nu poate suporta intervenția. Ion Turnagiu a ucis cinci persoane, ulterior a fost eliberat. Judecătorii de la Tribunalul dn Mehedinți au aprobat cererea sa de eliberare condiționată în cursul anului trecut, deși trebuia să își execute pedeapsa până în 2091, fiind condamnat la 26 de ani. Cu toate astea, magistrații de la judecătoria Drobeta Turnu Severin nu au fost de acord cu ieșirea lui din penitenciar, dar inevitabilul s-a produs. Bărbatul a incendiat o tânără de 17 ani pe care a cunoscut-o în Mehedinți, iar după ce a afirmat că este vinovat, Turnagiu a susținut că îi pare rău pentru fapta comisă, dar că dorește o șansă din partea judecătorilor pentru a apela la anumite cunoștințe pentru a o putea ajuta pe victima sa să-și revină.

“Dorește să i se acorde o șansă să o ajute pe victimă să-și revină, întrucât dispune de resurse materiale și relații necesare în tratamentul acesteia”. Din cercetările efectuate după tragedie, rezultă că inculpatul avea o relație de prietenie cu victima și familia acestuia, iar în urmă cu doar 3 zile înainte ca Turagiu să o incendieze aceasta l-a reclamat la poliție pentru viol. “Fiind audiat, inculpatul și-a rezervat dreptul la tăcere și nu a dorit să dea declarație în cauză, cu motivarea că nu a mâncat de 4 zile și a fost foarte supărat când a aflat că Ş.M.L.A a formulat o plângere penală pentru viol împotriva sa”, se mai arată în dosar.

″În fapt, s-a reţinut că, în data de 12.06.2020, în jurul orei 23,00, inculpatul T.I. s-a deplasat la locuinţa victimei Ş.M.L.A., din aceeaşi localitate şi a pătruns în camera unde se afla sus-numita, a stropit-o cu o substanţă inflamabilă şi apoi i-a dat foc. Din concluziile preliminarii rezultă că victima, Ş.M.L.A., prezintă leziuni de violenţă, produse prin flacără, care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa”
Comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți

Fata incendiată de criminalul din Mehedinți a murit

Fata incendiată de criminalul din Mehedinți a murit

Crimele lui Ion Turnagiu

3 Martie 1993 – După ce a împlinit 18 ani a furat o biciletă și a mers în Mehedinți la unchiul său. A sustras din casa rudei 26.000 de lei vechi, două titluri de proprietate și alte bunuri în valoare de 10.000 de lei vechi. Ajuns în Timișoara, și-a găsit de muncă în curtea unei femei proaspăt căsătorite cu un copil și un altul pe drum. Femeia l-a surprins în fapt în timp ce Turnagiu încerca să sustragă bani și alte bunuri din locuința ei. Bărbatul a lovit-o cu toporul în cap și a fugit. Victima avea o fetiță de 1 an și patrul luni și era îsărcinată în luna a IV-a – motiv pentru care judecătorii i-au atribuit 5 crime în total.
30 Septembrie 1993 – S-a mutat la București. O familie de bătrâni de pe Calea Rahovei l-au găsit bătând străzile, așa că l-au ajutat cu bani și mâncare. Agresolul a aflat că bătrânul se procopsise cu o sumă mare de bani. Bătrâna a simțit că acesta nu avea intenții curate, iar în timp ce Turnagiu era așezat la masă, iar bătrânul era la baie, a luat cuțitul de pe masă și a început să o lovească, după ce ea ar fi început să-i vorbească urât. Ambii au fost găsiți morți la mai bine de o săptămână d ela eveniment. Bărbatul a luat din imobil 100.000 de lei vechi, bijuterii din aur și haine.
4 Octombrie 1993 – A ajuns la spital după ce a încercat să-și ia viața înghițind mai multe medicamente după ce iubita sa balerină l-a lăsat lefter în câteva zile.
21 Noiembrie 1993 – S-a ntâlnit cu un fost coleg de școală în restaurantul gării. SImțind că are bani, l-a îmbătat pe tânăr și l-a dus în spatele gării unde l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit. (A fost arestat la 27 noiembrie) (Sursa: libertatea.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro