25 iul. 2019 | 20:57

Cum deschide Gabi Balint o sticlă cu mingea. Șutează mai bine decât la Sevilla în ’86

Știri generale
Cum deschide Gabi Balint o sticlă cu mingea. Șutează mai bine decât la Sevilla în '86
Bottle Cap Challenge. Cum deschide Gabi Balint o sticlă cu mingea

Bottle Cap Challenge e peste tot pe rețelele de socializare. Gabi Balint, fost jucător la Steaua și la naționala României, a acceptat provocarea, dar nu oricum. A deschis o sticlă de bere cu o minge șutată de la aproximativ 10 metri distanță. După ce vezi videoclipul, poți spune că Balint șutează mai bine decât la Sevilla în 1986.

Bottle Cap Challenge. Cum deschide Gabi Balint o sticlă cu mingea

Gabi Balint a jucat la Steaua București în perioada 1980 – 1990 și a pus umărul la realizarea celei mai mari performanțe din istoria fotbalului Românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, la Sevilla, în fața Barcelonei. Cele două echipe au terminat atunci la egalitate după 90 de minute, scor 0-0, iar meciul a intrat în prelungiri. A fost 0-0 și după cele două reprize de prelungiri, astfel că meciul a ajuns la loviturile de departajare.

Eroul de la Sevilla a fost portarul Helmut Duckadam, care a apărat 4 lovituri consecutive de la 11 metri. Golurile steliștilor au fost înscrise de Marius Lăcătuș și Gabi Balint. Dacă Lăcătuș a trimis o bombă în bară, iar mingea a intrat ulterior în poartă, Balint a preferat să tragă sigur în dreapta lui Urruti, care a fost prins pe picior greșit. Așa s-a scris istoria în 1986, când Steaua s-a impus cu 2-0.

La 33 de ani de la acea performanță, Gabi Balint a acceptat o nouă provocare: Bottle Cap Challenge. Și pentru că este un mare campion, nu o putea face oricum, ci cu mingea. A deschis o sticlă de bere după ce a șutat în dop de la aproximativ 10 metri distanță. Videoclipul cu reușita fostului campion a ajuns viral pe rețelele de socializare.


„Domnul Balint a fost și este un simbol pentru România. Și mai este și om. Am călătorit împreună odată și am rămas frumos impresionat cât de cumsecade poate fi. Plus câtă bucurie ne-a produs cu golurile acelea superbe în momente critice! Toată stima”, a comentat un fan.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro