Boris Johnson, confruntat de o ucraineancă în Varșovia. Momentul tulburător, femeia a izbucnit în lacrimi

Boris Johnson, confruntat de o ucraineancă în Varșovia. Momentul tulburător, femeia a izbucnit în lacrimi
O femeie din Ucraina a izbucnit în plâns în fața lui Boris Johnson: ce i-a spus aceasta?

Boris Johnson a fost confruntat de o ucraineancă. Femeia a izbucnit în lacrimi în momentul în care l-a avut pe oficial în fața ochilor pentru a-și spune opinia. Daria Kaleniuk l-a confruntat pe acesta la o conferință de presă în Varșovia. Ea spune că ucrainenii „cer cu disperare ca Occidentul să ne protejeze cerul”. Femeia i-a lăsat fără cuvinte pe cei care au ascultat-o.

Boris Johnson, confruntat de o ucraineancă: „cer cu disperare ca Occidentul să ne protejeze cerul”

O femeie din Ucraina a izbucnit în lacrimi în timp ce l-a cofruntat pe Boris Johnson. Daria Kaleniuk și-a spus opinia despre confictele din prezent și despre restricțiile oferite până acum Rusiei.

Oficialul a fost prezent la o conferință de presă în Varșovia, moment în care o femeie din Ucraina a venit în prim-plan pentru a-i povesti cum familia și colegii ei de muncă trăiesc momente de neimaginat. Ea spune că ucrainenii „cer cu disperare ca Occidentul să ne protejeze cerul”.

„Vorbiți despre stoicismul poporului ucrainean”, i-a spus ea domnului Johnson. „Dar femeile ucrainene și copiii ucraineni sunt în frică profundă din cauza bombelor și a rachetelor care vin din cer. Oamenii ucraineni cer cu disperare ca Occidentul să ne protejeze cerul. Noi cerem zona de excludere a zborului.”

„Spuneți ca răspuns că va declanșa al treilea război mondial, dar care este alternativa? „Să observăm cum copiii noștri – în loc de avioane – protejează NATO de rachete și bombe? „Care este alternativa la zona de excludere a zborului?” (Sursa: news.sky.com)

,,NATO nu este dispusă să apere, pentru că NATO se teme”

Kaleniuk a deschis mai apoi modul în care avioanele NATO se află în prezent în România și Polonia, timp în care cere alianței să ia în considerare ,,cel puțin” să pună un scut aerian deasupra vestului Ucrainei pentru a putea permite femeilor și copiilor să călătorească la granițele țării lor în speranța de a găsi un adăpost.

Borin Johnson susține că peste 200.000 de ucraineni ar putea avea voie să se alăture familiei în Marea Britanie. Conform ONU, peste 52.000 de refugiați au reușit deja să părăsească Ucraina. În timpul acesta, Australia oferă 50 de milioane de dolari în rachete, muniție și alte echipamente. Femeia l-a întrebat pe oficial de ce a călătorit în cursul zilei de marți în Polonia, dar nu și în Ucraina.

„Pentru că vă este frică, pentru că NATO nu este dispusă să apere, pentru că NATO se teme de al treilea război mondial”, a adăugat doamna Kaleniuk.