Bombă în Cazul Caracal. Informația care dă totul peste cap: “Se dorește îngroparea cazului”

Bombă în Cazul Caracal. Informația care dă totul peste cap: “Se dorește îngroparea cazului”
Bombă în Cazul Caracal. Informația care dă totul peste cap: “Se dorește îngroparea cazului”

Dacă ultimele informații legate de cazul Caracal au încercat să scoată la iveală presupusa nevinovăție a principalului inculpat, Gheorghe Dincă, de curând au apărut noi detalii din acest caz care îi pot face pe adepții teoriilor conspirației să exulte și să purceadă la a arăta cu dgeteul către autorități.

Bombă în Cazul Caracal care ar putea da peste cap ce se știa până acum

Jurnalistul de investigații Ovidiu Zară nu ar fi la prima bombă pusă în spațiul public referitor la acest caz. Acesta în trecut a mai făcut o supoziție, dar nedovedită la acel moment, legată de faptul că Gheorghe Dincă ar fi adus oasele găsite de anchetatori dintr-un cimitir. la acel oment jurnalistul a și fost chemat la parchet să dea cum subsemnatul pe această temă.

Ce s-a întâmplat după, nu s-a mai scris nimic. Acum însă, același jurnalist de investigații lansează o nouă ipoteză, afrimând că o poate dovedi. Este vorba de așa-zisa încercare a autorităților de a înlătura dovezi importante din acest caz. Zară s-a referit la faptul că se dorește vânzarea autoturismului cu ajutorul căruia inculpatul Dincă le-ar fi răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Informația care dă totul peste cap: “Se dorește îngroparea cazului”

În ipoteza aruncatî în spațiul public de jurnalist, apare ideea că în posesia statului român s-ar afla celebrul Renault care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu,  afirmă jurnalistul, aducând și dovezile ca argument la această afirmație.

Același jurnalist afirmă că a încercat să ia legătura cu cei de la ANABI dar aceștia ar fi refuzat să îi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul. Zară concluzionează cu ideea că dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului.

”Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație un Renault Megane care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu! Culmea, autoturismul vândut se află indisponibilizat în județul Olt. ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul. Dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului. Altfel, acesta ar fi fost vândut doar la finalizarea procesului penal”, a scris Ovidiu Zară pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI