Bodyguardul Dianei Șoșoacă e un infractor? Ce ilegalități a comis interlopul din Straja VIDEO

de: Alexandra Chivu
22 02. 2021

În urmă cu două zile, Diana Șoșoacă și-a făcut apariția pe Valea Jiului, acolo unde minerii protestează de la începutul lunii februarie, refuzând să iasă din subteran până ce autoritățile nu le vor asculta nemulțumirile. „Uitați-vă în ce hal i-au adus pe oameni”, a spus fosta senatoare AUR imediat după ce a ajuns la mină. La câteva secunde distanță a luat în brațe o femeie care plângea, pentru a o alina, un gest iarăși controversat, fiind neconform în vremuri de pandemie. Peste toate se adaugă descoperirea făcută de Ziariștii.ro, care susțin că bodyguardul avocatei de la Lupeni a fost Sorin Paleșică, un interlop care în 2016 a bătut-o cu bestialitate pe Miruna Inel, salvamontistă în stațiunea Straja.

Bodyguardul Dianei Șoșoacă, ilegalități pe bandă rulantă

Diana Șoșoacă s-a dus sâmbătă la Lupeni, în Valea Jiului, unde ortacii protestează fiindcă nu și-au primit drepturile salariale. Ea s-a afișat alături de Sorin Paleșică, cel care în 2016 a bătut o salvamontistă din Straja. „Foarte rău îmi pare, nu?”, declara bărbatul în fața jurnaliștilor.

„Respectăm legea”, a strigat el către camerele de filmat în timp ce era dus încătușat de oamenii legii către Poliție. Acesta a avut nevoie de doar 10 secunde pentru a o lăsa inconștientă pe Miruna. Un dos de palmă și un croșeu de stânga au pus-o la pământ.

„Nu am intrat cu scopul de a bate pe cineva, de a lovi pe cineva. Nu am intrat cu scopul de a lovi fata aia. Se vede foarte clar. Nu am avut nimic personal și niciodată nu am avut nimic cu personalul de acolo”, a completat Paleșică.

Întrebat de ce a dat în tânără, el a spus: „Pur și simplu a venit să-mi spună că e închis, să ies afară. Ea nu lucra acolo. Nu am înțeles nici eu exact. Eram și foarte beat. Și ea era”. În schimb, salvamontista a memorat bine ce s-a petrecut, iar urmele au fost evidente:

„Eram la ziua unei prietene care era DJ în pub-ul respectiv și localul era închis. El a intrat cu forța. Am auzit multe înjurături și țipete din partea lui, m-am întors și l-am întrebat de ce înjură”, a comentat victima.

Paleșică e recidivist. În 2007 a răpit un tânăr, l-a bătut, apoi și-a lăsat câinii de luptă să-l atace 

Tocmai după ce fata este pusă la pământ DJ-ul barului încearcă să-l calmeze pe agresor. Este și el lovit. Interlopul este recidivist. În 2007 a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor calificat, după ce împreună cu doi prieteni au răpit un tânăr pe care apoi l-au sechestrat și l-au bătut cu bâtele timp mai multe ore, pe urmă și-au lăsat câinii de luptă să-l atace. El a fost eliberat condiționat în anul 2013.