Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida. Momentele triste prin care trece familia vedetei de la Antena 1

Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida. Momentele triste prin care trece familia vedetei de la Antena 1
Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida

Mirela Vaida nu are nevoie de nicio prezentare, întrucât este una dintre cele mai populare și apreciate prezentatoare TV din România. A reușit, în ultimii ani, să-și împartă timpul între cariera de succes pe care o are în televiziune și familia cu cei trei copii care-i umplu sufletul de bucurie. Recent, vedeta a descoperit că fetița și băiețeii săi suferă de o boală rară.

De ce boală rară suferă copiii Mirelei Vaida

Mirela Vaida se consideră una dintre cele mai fericite femei din lume, de când a devenit mamă de trei copii. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său se ascunde o mare îngrijorare.

Deși este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a declarat, recent, că cei doi băieți și fetița sa au fost diagnosticați cu o boală rară de piele.

Potrivit spuselor Mirelei Vaida, pielea celor mici este extrem de uscată, motiv pentru care în multe momente vedeta observă răni pe trupușoarele lor firave, afecțiune cunoscută sub numele de dermatită atopică. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că a observat această problemă încă de la nașterea copiilor.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez.”, a declarat Mirela Vaida, conform jurnaliștilor de la Spynews.

Mirela Vaida mai vrea încă un copil

Are trei copii și nu se oprește aici. Mirela Vaida și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă, motiv pentru care se gândește serios să mai facă încă un copil, un frățior sau o surioară pentru Vladimir, Carla și Tudor.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida, bărbatul care i-a dăruit trei copii minunați, care sunt centrul universului lor. Celebra actriță a declarat că ea și soțul ei așteaptă ca mezinul Tudor să înceapă grădinița, iar apoi se vor gândi la conceperea celui de-al patrulea copil.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, a completat frumoasa moderatoare de la Acces Direct.

Din 10 ianuarie 2022, Mirela Vaida va apărea pe două posturi la Acces Direct, deoarece emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 16.00 pe Antena 1, iar de la 17.00 pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI