12 ian. 2022 | 23:13

Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida. Momentele triste prin care trece familia vedetei de la Antena 1

Monden
Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida. Momentele triste prin care trece familia vedetei de la Antena 1
Boala pe care o au copiii Mirelei Vaida

Mirela Vaida nu are nevoie de nicio prezentare, întrucât este una dintre cele mai populare și apreciate prezentatoare TV din România. A reușit, în ultimii ani, să-și împartă timpul între cariera de succes pe care o are în televiziune și familia cu cei trei copii care-i umplu sufletul de bucurie. Recent, vedeta a descoperit că fetița și băiețeii săi suferă de o boală rară.

De ce boală rară suferă copiii Mirelei Vaida

Mirela Vaida se consideră una dintre cele mai fericite femei din lume, de când a devenit mamă de trei copii. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său se ascunde o mare îngrijorare.

Deși este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a declarat, recent, că cei doi băieți și fetița sa au fost diagnosticați cu o boală rară de piele.

Potrivit spuselor Mirelei Vaida, pielea celor mici este extrem de uscată, motiv pentru care în multe momente vedeta observă răni pe trupușoarele lor firave, afecțiune cunoscută sub numele de dermatită atopică. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că a observat această problemă încă de la nașterea copiilor.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez.”, a declarat Mirela Vaida, conform jurnaliștilor de la Spynews.

Mirela Vaida mai vrea încă un copil

Are trei copii și nu se oprește aici. Mirela Vaida și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă, motiv pentru care se gândește serios să mai facă încă un copil, un frățior sau o surioară pentru Vladimir, Carla și Tudor.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida, bărbatul care i-a dăruit trei copii minunați, care sunt centrul universului lor. Celebra actriță a declarat că ea și soțul ei așteaptă ca mezinul Tudor să înceapă grădinița, iar apoi se vor gândi la conceperea celui de-al patrulea copil.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi”, a completat frumoasa moderatoare de la Acces Direct.

Din 10 ianuarie 2022, Mirela Vaida va apărea pe două posturi la Acces Direct, deoarece emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 16.00 pe Antena 1, iar de la 17.00 pe Antena Stars.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro