BMW transportat cu duba, la Rădăuți. VIDEO cu imaginile halucinante

Mașina înghesuită în dubă. Foto: captură video/ Ruben Costea (Facebook)

Imagini incredibile înregistrate pe șoselele din România. Filmulețul postat de un român pe rețelele sociale a devenit viral și a atras numeroase reacții, unele care stârnesc amuzament, altele care arată îngrijorare. Cum a fost posibil acest lucru, este întrebarea care se regăsește pe buzele tuturor.

Video viral cu o mașină înghesuită într-alta

O postare care aparține unui român care trăiește în orașul Rădăuți, din județul Suceava i-a uimit pe internauți zilele trecute. O mașină a fost înghesuită… la propriu, într-o altă mașină.

În imaginile postate se vede clar cum un autoturism, marca BMW este îndesat la propriul într-o dubă. În video se vede clar cum automobilul a fost răsturnat pe o parte, apoi introdus în dubă pentru a putea încăpea cum trebuie. De precizat că după în care se afla autoturismul BMW se afla în plină mișcare când a fost surprins de camera de filmat a tânărului care a fpcut cunoscută toată povestea. Inventivitatea românilor a stârnit numeroase reacții în mediul online, inclusiv ropote de râs.

„Asa se aduc cazanele din Anglia mai nou? :)))”, a scris un utilizator, amuzat de întreaga postare. Un alt utilizator este de părere că „Ai BMW și te grăbești”, iar altul spune „o dă la combinație cu un A4”.

Postarea a fost urcată pe Facebook în urmă cu câteva zile, mai precis în data de 10 decembrie. Autorul filmulețului spune că incidental s-a petrecut pe un drum din orășelul de granița României, Rădăuți, din județul Suceava.

Probabil, proprietarul mașinii a reușit, în acest mod să economisească o sumă de bani, întrucât nu a mai apelat la un serviciu clasic de transport al unui autovehicul prin intermediul unei platforme.

Chiar și așa, rămâne în picioare totuși întrebarea cum a reușit omul să încace în dubă o altă mașină. Rămâne de văzut dacă polițiștii vor sesiza cazul și dacă transportatorul va fi sancționat în vreun fel sau altul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI