Bilete ieftine de la Tarom: unde te duci la preț de „nimic”

Bilete ieftine de la Tarom: unde te duci la preț de „nimic”

Tarom a anunțat o ofertă excelentă de toamnă cu bilete ieftine. A început din 3 octombrie și există câteva destinații unde trebuie să ajungi.

Tarom a anunțat că, din 3 octombrie, te poți duce în zeci de țări și orașe cu bilete la super ofertă. Sunt bilete ieftine care încep de la 99 de euro. E, astfel, o performanță pentru operatorul care practică unele dintre cele mai mari prețuri de pe piață.

Ce bilete ieftine iei de la Tarom

  • La 99 de euro, dus-întors, între București și: Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, Odesa, între Timişoara şi Stuttgart, între Sibiu şi Stuttgart.
  • La 119 de euro, dus-întors, între Bucureşti şi: Budapesta, Chişinău, Larnaca, Frankfurt, Hamburg, München, Viena, între Sibiu şi München, între Iaşi şi Tel Aviv.
  • La 139 de euro, dus-întors, între Bucureşti şi: Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, Tel Aviv, Amsterdam, între Iaşi şi Luton.
  • La 159 de euro, dus-întors, între Bucureşti și: Amman, Nisa, Paris, Madrid, Beirut, Bruxelles.

Cum profiți de aceste bilete ieftine de la Tarom

Poți să profiți de ofertă în perioada 3 octombrie și 10 octombrie 2018 și perioadele de călătorie sunt următoarele: 1 noiembrie – 15 decembrie 2018 și 15 ianuarie și 1 octombrie 2019.

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică și perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Mai trebuie să știi că oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom, iar rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maximum 48 de ore.

Cumva firesc, nu sunt permise alte reduceri.

Modificarea datelor de călătorie pentru călătorii cu aceste bilete ieftine Tarom poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 de euro (sau echivalentul monedei de plată)

Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă și locurile la această ofertă sunt limitate. Sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecţionate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI