Bilete false, la Untold. Doi tineri au trăit cea mai urâtă aventură, după ce au contactat un vânzător de pe internet

Bilete false, la Untold. Doi tineri au trăit cea mai urâtă aventură, după ce au contactat un vânzător de pe internet
Bilete false, la Untold

Ești atras de prețul mic, dar nu acorzi atenție altor detalii. Iată cum doi tineri au trăit cea mai urâtă aventură din viața lor după ce au contactat un vânzător de pe internet pentru a-și cumpăra bilete la Untold.

Bilete false, la Untold

Vara, pentru negativiști, e aproape pe terminate, așa că și festivalurile își termină și ele acțiunea pe litoral. Până la final, mai e unul! Untold! Din păcate, frumusețea festivalului pentru doi tineri s-a transformat în cea mai urâtă aventură după ce au dorit să își cumpere bilete de pe internet pentru eveniment. O tânără din Iași a fost înșelată de un individ care i-a vândut bilete false. Fiind atrasă de prețul mai mic, tânăra și-a cumpărat bilet nu de pe pagina oficială a festivalului, ci de pe un site de vânzări. Autoritățile încearcă să dea de urma falsificatorului. Poliția are indicii că astfel de afaceri nu sunt cazuri izolate.

Bilete false, la Untold. Doi tineri au trăit cea mai urâtă aventură, după ce au contactat un vânzător de pe internet
Reprezentanții festivalului Untold îl pot face este să îi îndemne pe fanii evenimentului să își cumpere bilete numai din surse autorizate

Unul dintre prietenii fetei l-a sunat și a vrut să îl confrunte telefonic, însă suspectul a reacționat șocant și violent, aducându-le amenințări. „Nu mă supara ca o să te caut şi nu o să-ţi convină, crede-mă. O să muriţi ca proştii, vă duceţi la Iaşi cu picioarele înainte şi costum de stejar!”, este redat într-o înregistrare audio. Fata, în vârstă de 18 ani, explică revoltată că a fost înșelată la începutul lunii, când și-a cumpărat biltele de pe Internet cu o reducere de 50% comparativ cu prețul oficial, cel de pe site-ul festivalului.

Suspectul i-a cerut fetei să plătească printr-un program rapid de transfer bani, apoi nu i-a mai răspuns la telefon

Individul i-a cerut fetei să plătească printr-un program rapid de transfer bani, dintr-un lanț de benzinării, apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Cu toate acestea, reprezentanții firmei de vânzări care apare specificată pe bilet i-au confirmat că vânzătorul ar mai fi înșelat și alți oameni. „Când am văzut că nu-mi răspunde mi-am dat seama că sigur mi-am luat ţeapă, le-am dat numele individului şi mi-au spus că el a vândut 100 de bilete false la Neversea”, a spus fata. După ce tânăra și prietenul ei au fost amenințați de șarlatan cu moartea la telefon, cei doi s-au dus la poliție cu înregistrarea.

Drept urmare, singurul lucru pe care reprezentanții festivalului Untold îl pot face este să îi îndemne pe fanii evenimentului să își cumpere bilete numai din surse autorizate. „Ca în fiecare an noi îi sfătuim pe oameni să cumpere bilete doar din surse oficiale, pe site şi locaţii fizice, ne pare rău pentru cei care nu tin cont de acest sfat şi ajung să piardă bani şi nu se bucura de festival. Nu cumpăraţi de pe site-uri neautorizate”, a spus Edy Chereji, directorul de marketing și comunicare Untold.