12 oct. 2023 | 17:02

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, dar locuiește tot la el. Cum de s-a ajuns aici

Monden
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, dar locuiește tot la el. Cum de s-a ajuns aici
Bianca Drăgușanu locuiește la Gabi Bădălău, chiar dacă cei doi parteneri au ales să se despartă definitiv. Care este motivul.

În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi ales, din nou, să se despartă. Doar că, potrivit ultimelor informații, influencerița e „blocată” în apartamentul omului de afaceri. Vedeta încă locuiește în imobil și este posibil să nu se mute din acesta în viitorul apropiat. Care este motivul.

Bianca Drăgușanu i-a mai dat o șansă lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Cei doi parteneri formează un cuplu de aproximativ trei ani de zile. La început totul părea să meargă ca pe roate, însă ultimele săptămâni au fost marcate de momente tensionate în cuplu, potrivit informațiilor din spațiul public.

Mulți credeau că cei doi iubiți vor ajunge, în viitorul apropiat, la altar. Realitatea ar fi însă cu totul alta. Se spune că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, apoi blondina a decis să-i mai dea o șansă afaceristului. Rezultatul nu a fost cel dorit.

Multă iubire și la fel de multă gelozie în cuplu

Fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că cei trei ani împreună cu Bianca Drăgușanu au fost marcați de maximă adrenalină, multă iubire și la fel de multă gelozie. Au fost și bune, și rele, ca în orice relație.

După despărțirea confirmată de Gabi Bădălău, iubita lui se pare că i-a mai acordat o șansă. Nu a confirmat însă informația pentru Playtech Știri, alegând să își țină viața personală departe de ochii curioșilor în perioada curentă.

Cei doi iubiți s-ar fi despărțit definitiv

„Chiar nu vreau să discut viața mea, care mă privește doar pe mine”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri, la finalul lunii septembrie 2023.

Potrivit ultimelor informații din spațiul public, blondina a decis să îi mai acorde o șansă lui Gabi Bădălău, însă idila lor a fost marcată din nou de certuri. În cele din urmă, cei doi parteneri ar fi ales să își continue viața pe drumuri separate definitiv.

Bianca Drăgușanu locuiește la Gabi Bădălău

Apropiați ai cuplului au dezvăluit că, în ciuda unei împăcări care părea să fie pentru totdeauna, săptămâna trecută cei doi s-au certat din nou și au ales să se despartă. Doar că vedeta e „blocată” în apartamentul afaceristului, unde au conviețuit în ultimii trei ani.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, blondina încă locuiește în apartamentul bărbatului. S-a ajuns în această situație întrucât imobilul blondinei este în plin proces de renovare. Când apartamentul va fi pus la punct, vedeta ar urma să își facă bagajele și să plece.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Codul Rutier 2024. Interzis complet pentru șoferi. 10 LUNI fără permis
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro