Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Gabi Bădălău?! Cum s-a distrat vedeta

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Gabi Bădălău?! Cum s-a distrat vedeta
Mesajul cu subinteles

Bianca Drăgușanu pare că se înțelege de minune cu Gabi Bădălău. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi au apărut împreună în diverse ipostaze, la puțin timp după ce blon dina s-a despărțit de Alex Bodi și acum își declară fericirea cât poate de des, mai ales în spațiul online. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când diva a atras atenția și a transmis un mesaj care pare să îi fie adresat iubitului ei, Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc din nou

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a avut parte și de momente mai dificile. Cei doi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, așa cum s-a întâmplat, de altfel, în toate relațiile pe care vedeta le-a avut.

Totuși, se pare că acum lucrurile stau foarte bine între cei doi. În urmă cu o lună, ambii se afișau mai fericiți ca niciodată.

Zilele trecute, lucrurile păreau că s-au schimbat, iar asta pentru că Bianca începuse să posteze anumite lucruri cu subînțeles. Ea a afirmat că nu are de gând să mai spună lucrurilor pe nume, ci vrea doar ca cei care sunt atenți să înțeleagă și să citească printre rânduri.

Acum, Bianca Drăgșanu s-a filmat pe locul din dreapta al unei mașini de lux. Ea a fredonat o melodie și s-a distrat în mașină. Totuși, piesa pe care a cântat-o lasă de înțeles niște lucruri.

Ce gest a făcut vedeta

„Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!”, sunt versurile pe care Bianca Drăgușanu le-a fredonat.

Acesta pare a fi un mesaj trimis cu subînțeles către iubitul său, mai ales că vedeta a spus că este dezamăgită de tot ce s-a întâmplat între ei doi.

Așadar, după ce s-au împăcat, blondina i-a făcut foarte clar câteva aspecte iubitului său, versurile melodiei spunând ceva important pentru ea.

Cei doi au fost plecați luna trecută într-o vacanță de is în Italia. Au vizitat Roma și Milano, au făcut cumpărături și au postat pe internet fotografii cu ei în ipostaze tandre.

Bărbatul i-a făcut cadou mai multe bijuterii cu diamante, celebrând împăcarea și pentru a își cere iertare că Bianca mai are de așteptat până la nuntă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI