Bianca Drăgușanu, adevărul despre Alex Bodi. De ce are dosar penal și cu ce se ocupă zilnic

Bianca Drăgușanu, adevărul despre Alex Bodi. De ce are dosar penal și cu ce se ocupă zilnic
Bianca și Bodi, o poveste departe de a se sfârși

Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor din relația ei cu Alex Bodi. După ce a povestit despre cum a bătut-o în mașină pentru că n-a vrut să vină cu el la Viena, Bianca a deconspirat adevăratul motiv pentru care fostul său soț e atât de violent.

Ia steroizi de trei ori pe zi

Lucrurile în viața Biancăi Drgușanu sunt departe de a fi rezolvate. După ce a povestit cum a fost bătută de fostul ei soț în mașină pentru că n-a vrut să divorțeze, Bianca a mai spus și că Bodi are dosar penal în Germania pentru trafic de substanțe și că motivul pentru care e atât de periculos e consumul lui de steroizi.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.”

Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi! “Mă mărit curând!”
Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi! “Mă mărit curând!”

„Nu-i dă bine la imagine faptul că are dosar penal”

Acum, Bianca și Alex nu mai vorbesc decât prin avocați. Chiar dacă fostul ei soț încearcă să-i creeze o imagine negativă, adevăratul „beneficiar” al acestei campanii de denigrare este el însuși. În opinia Biancăi, niciun bărbat adevărat nu lovește o femeie și nu vorbește urât despre relația lui după ce aceasta nu mai există. Singurul perdant, spune Bianca, din această relație e el însuși.

„Noi doi o să vorbim prin avocați și pentru simplul fapt că are un dosar penal în Germania din 2014, pentru trafic de substanțe interzise, s-ar putea să nu-i dea bine la imaginea pe care el tot încearcă să o salveze”, spune Bianca.

Bianca a adăugat că e mulțumită cu viața ei, dar că e dezamăgită de un om cu care a împărțit aceeași casă și care a filmat-o un an de zile.

„Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut” (Bianca Drăgușanu)

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI