Bianca Drăgușanu a explodat: ”Ești minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. N-ai ce căuta, jet”

de: Anca Lupescu
08 11. 2021

Bianca Drăgușanu s-a enervat la culme pe o vedetă din showbiz-ul românesc. Vedeta a transmis câteva cuvinte grele pe rețelele sociale.

Cine a enervat-o pe Bianca Drăgușanu

Extrem de supărată pe o vedetă de la noi, Bianca Drăgușanu și-a exteriorizat sentimentele cu privire la o colegă de breaslă.

Diva este cunsocută pentru ieșirile ei și pentru felul în care spune ce gândește. Acum, vedeta este din nou în centrul atenției.

Bianca Drăgușanu este prezentă în orice moment pe Instagram, acolo unde își spune nemulțumirile și le arată fanilor ce face în fiecare zi. În urmă cu câteva ore, prietenii ei virtuali ai rămas șocați de ce a putut spune vedeta.

Ea a avut o atitudine extrem de agresivă la adresa unei colege din showbiz, însă după ce s-a descărcat pe InstaStory, ea a șters totul, spunând că nu vrea să dea prea multă importanță unor oameni care nu merită.

„Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”,  a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Vedeta a spus că la recomandarea surorii sale, a ales să șteargă acele clipuri, pentru că nu vrea să le dea apă la moară oamenilor cu care simte că nu rezonează.

„Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră. Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a spus vedeta.

Blondina nu a vrut să spună la ce vedetă din showbizul românesc s-a referit, dar i-a adresat cuvintele grele. Bianca a spus că tânăra care a supărat-o nu are ce căuta la televizor și nici în lumea mondenă.

Bianca și Gabi Bădălău, din ce în ce mai îndrăgostiți

Vedeta pare că s-a liniștit, odată cu relația cu Gabi Bădălău. Deși cei doi aveau planuri de nuntă, se pare că ambii au decis să mai aștepte puțin.

Afaceristul o răsfață mereu, iar ultima oară a dus-o în Milano. Se pare că se înțeleg mai bine ca niciodată.

„El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor.

Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri.”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru Playtech.ro.