Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta la spital. Ce s-a intamplat cu vedeta

Bianca Drăgușanu face ce face și tot ajunge în centrul atenției mass-media. Iubita lui Gabi Bădălău s-a filmat când primea ajutor de la cadrele medicale. De ce a fost pusă frumoasa vedetă pe perfuzii și ce a pățit, de fapt. Chiar ea le-a spus fanilor pe rețelele de socializare.

De ce a ajuns Bianca Drăgușanu pe perfuzii

Bianca Drăgușanu a atras atenția fanilor săi de pe rețelele de socializare după ce a postat un videoclip pe Instastories în care primește ingrijiri medicale și este hrănită prin perfuzii, aflându-se pe ceea ce pare a fi  Vedeta și-a speriat admiratorii care i-au trimis mii de mesaje întrebând-o de starea ei de sănătate.

Deși nu știm ce s-a întâmplat de fapt cu frumoasa blondină, Bianca Drăgușanu și-a asigurat admiratorii că este teafără și că nu a pățit nimic. Mai mult de atât, celebrul designer are de gând să-și continuie activitățile sale de zi cu zi deîndată ce se repune pe picioare.

Cam așa stă situația la ora 15.20. În caz că nu știați de mine, sunt foarte bine și voi fi și mai bine de atât. După asta, o să îmi revin și o să mă duc la sală și o să-mi văd de activitățile mele zilnice.

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu în cluburile de fițe de la mare

Bianca Drăgușanu a avut parte de un weekend plin de adrenalină, petrecând până în zori în cluburile de pe litoral, alături de cele mai bune prietene ale sale.  Cum mereu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce se afla pe ringul de dans, dar și în camera de hotel, acolo unde a întâmpinat câteva probleme și a trebuit să părăsească imediat încăperea.

Vedeta a plecat în halat din hotelul unde se dusese alături de prietenele sale, asta pe motivul că respectiva cameră nu avea draperii, iar ea nu se putea odihni. Atunci a decis împreună cu fetele ei să plece în miez de noapte, iar întreaga întâmplare a fost în întregime filmată și postată pe InstaStory.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a avut parte de câteva zile de relaxare în stațiunea Mamaia, acolo unde ziua s-a bucurat de soare și căldură, iar noaptea a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din România.

Urmăriți Playtech.ro și pe