Bianca Brad, semne divine de la fiica ei moartă. „Așa ne spunem noi că ne iubim!“

de: Emanuela Pană
20 04. 2020

În data de 27 aprilie 2007, actrița Bianca Brad suferea un șoc. Inimioara copilului ei nenăscut a încetat să mai bată, cu doar câteva zile înainte de a fi adus pe lume. Cu toate că au trecut 13 ani de atunci, inima de mamă rămâne la fel de distrusă. Vezi ce mesaj i s-a arătat femeii pe cer, în ziua de Paște.

Bianca Brad, semne divine de la fiica-înger

În dreptul unui aranjament de Paște, făcut de actriță pentru fiica sa nenăscută ce urma să fie numită Emma, a apărut un nor în formă de inimă. Femeia este convinsă că acesta este un semn de la fetița ei dragă. Mesajul postat de Bianca Brad i-a emoționat pe internauți.

„Nu mai e aici și totuși este, îmi lipsește tare mult fetița mea. Ea știe asta și, ca să-mi aline dorul, îmi trimite tot felul de semne care mă bucură și mă emoționează. Ca de exemplu acum. Abia după ce am făcut poza, am văzut inima de pe cer, poziționată, ca un răspuns, chiar deasupra micului aranjament făcut cu gândul la ea, pentru ea. Cam așa ne spunem noi, una celeilalte, că ne iubim. Draga mea, dragă. Îți mulțumesc, iubita mea“, a povestit cu amărăciune actrița pe rețelele sociale.

Bianca crede că Emma este acum un îngeraș, care îi trimite din când în când câte un semn pentru a o consola.

Actrița a primit semne și în ziua înmormântării

Chiar în ziua tristă a înmormântării, Bianca Brad a avut parte de o scenă emoționantă, care a marcat-o pe actriță.

„La slujbă, în biserică, a intrat o rândunică, au încercat să o scoată, ca să nu rămână după aceea, dar nu a vrut. A avut loc o mică slujbă, timp în care rândunica a zburat şi a cântat deasupra sicriului. Când am ieşit, a plecat şi rândunica“, povestea Bianca Brad.

Norul în formă de inimă, surprins în fotografia Biancăi Brad

Coincidență sau nu, „mesajerul“ a continuat să o viziteze pe mama îndurerată.

„Azi, mai bine de 5 minute, o rândunică a stat cu noi, la mine în palmă şi pe umărul lui Luca. A fost fără cuvinte“, scria actrița în urmă cu cinci ani.