Bianca Andreescu s-a supărat pe un jurnalist. Ce a putut să spună și despre Simona Halep

Bianca Andreescu s-a supărat pe un jurnalist. Ce a putut să spună și despre Simona Halep
Bianca Andreescu, deranjată e întrebarea unui jurnalist

Bianca Andreescu a fost extrem de deranjată de una din întrebările unui jurnalist. Ce a spus despre Simona Halep? Cunoscuta tânără jucătoare de tenis nu a mai putut să audă la nesfârșit acest lucru.

Bianca Andreescu, deranjată de un jurnalist. Ce a supărat-o pe sportivă?

Bianca Andreescu s-a arătat destul de nemulțumită în urma unei întrebări primite în cadrul unei conferințe de presă. Sportiva cu origini românești a fost întrebată de un jurnalist dacă nu s-au adunat prea multe accidentări.

Bianca a fost iritată de cele auzite și nu înțelege de ce discută parcă la nesfârșit despre accidentările sale, nu și despre cele ale Simonei Halep. Fanii iubitei lui Toni Iuruc știu că aceasta a avut de îndurat dureri mari, ulterior chiar renunțând să intre în teren din cauza acestora.

„Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e super enervant. Nu vreau să am reputația asta deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami!

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Bianca Andreescu.

Amintim că Andreescu s-a retras în timpul finalei, astfel campioana turneului de la Miami 2021 fiind Ashleigh Barty. Românca a decis să abandoneze competiția când era condusă cu 6-3, 4-0. Tânăra a acuzat probleme medicale la gleznă, a primit îngrijiri, a revenit în teren, dar în cele din urmă a hotărât să abandoneze.

Anunțul retragerii Simonei Halep

„Din nefericire, nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul. Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor”, a scris constănțeanca, pe Twitter.

„Era inevitabil ca ea să se retragă de la Dubai, dar a aşteptat să vadă cum sau dacă starea ei se va schimba înainte de a renunţa. Pe finalul adolescenţei, Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc. E o afecţiune dureroasă, în care un disc sau mai multe se clatină şi se umflă într-o deschidere anormală. Durerile sunt recurente şi, din acest motiv, Halep a fost nevoită să se retragă de la Qatar Open, luna trecută, şi acum de la Dubai”, au scris jurnaliștii de la Tennis Worls USA despre întâmplare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI