Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat în apartament nou. Cu cine va locui

Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat în apartament nou. Cu cine va locui
Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat în apartament nou. Cu cine va locui

Bia, Bianca Ioana Micu, una din cele mai controversate concurente de la ”Puterea Dragostei” este cea mai fericită. Zilele trecute a reușit să se mute în casă nouă, și nu oriunde, ci într-un cartier rezidențial.

Bia de la Puterea Dragostei s-a mutat în apartament nou

Bia, după ce șoca prin dezvăluirea relației sale cu Bogdan Mocanu, acum șochează din nou. Acuzațiile aduse de fani și numai, în privința relației cu Bogdan, au cam șifonat-o. Dar bruneta a trecut repedse peste moment. Bia, acum în vârstă 22 de ani, după ce a devcenit cunoscută la ”Puterea Dragostei”, a decis să se mute din Breaza.

Așa că și-a cumpărat într-o zonă rezidențială o locuință impresionantă. Anunțul l-a făcut prin intermediul canalului ei de pe Youtube, unde a postat un clip în care anunța fericitul moment al mutării în casă nouă.

Cu cine va locui brunetă de-acum în colo

Momentul fericit a fost surprins de Bia într-un clip postat pe Yotube, dar fanii au rămas mirați când au aflat cine va fi co-locatarul brunetei în noua casă.  Bia va locui cu Ligi, prietena ei și colega de platou. Cu bagajele făcute, cele două tinere au decis să le arate fanilor cam cum arată noua lor casă. Ligi a declarat la un moment dat,plină de entuziasm ”Casa noastră de nebunii”.

Până la momentul ”Puterea Dragostei”, Bia, în vârstă de 22 de ani, activaca model si este studentă. A venit cu gânduri mari în acest nou sezon la Kanal D. Tânăra decalra că își caută jumătatea, un bărbat inteligent. Una din cele mai importante condiții este ca acela să aibă și simțul umorului. Una dintre cele mai controversate prezențe din cadrul show-ului, speră că acest lucru se va întâmpla, cât mai repede posibil.