Cum visează Becali la preamărirea celebrului mafiot Pablo Escobar. Cât investește să aibă o casă ca acesta

Autor: Claudiu Surmei - 16:59, 18 apr. 2019
Gigi Becali își face un nou palat

Gigi Becali își face un nou palat, dar de această dată unul ca al lui Pablo Escobar, la malul mării. Patronul FCSB va investi milioane de euro într-o vilă de vacanță la Constanța, în apropiere de Academia de Fotbal a lui Gică Hagi.

Omul de afaceri este cunoscut pentru faptul că adoră să trăiască în lux și nu se ferește să arunce milioane de euro pe lucrurile care îi aduc satisfacție, fie că este vorba despre afaceri în domeniul imobiliar ori în cluburile din fotbalul românesc. El deține în prezent clubul de fotbal FCSB, care are o echipă în Liga 1 și una în Liga a 3-a, dar și clubul Academica Clinceni (Liga a 2-a), care din vară ar putea deveni FC Ilfov.

Gigi Becali are o avere estimată la 500 de milioane de euro, un palat lângă Piața Victoriei în valoare de 10 milioane de euro, o vilă cu teren (în valoare de 5 milioane de euro) în comuna Pipera, lângă București, mai multe mașini scumpe, icoane, bijuterii și ceasuri care valorează 500.000 de euro, dar și mai multe acțiuni la diferite societăți.

Gigi Becali își face vilă de vacanță lângă Academia lui Hagi

Omul de afaceri și soția lui au obținut luni, 15 aprilie, autorizația de construire de la Primăria Constanța și poate să își ridice vila cu piscină exterioară, scrie publicația Replica.

Așa arăta casa de vacanță a lui Pablo Escobar, acum abandonată
Așa arăta casa de vacanță a lui Pablo Escobar, acum abandonată

Autorizația are termen de valabilitate de un an, timp în care Gigi Becali își poate ridica palatul în stilul lui Pablo Escobar pe Parcela 157/13, în zona Palazu Mare, o localitate care intră în componența Municipiului Constanța, pe malul lacului Siutghiol.

Astfel, Becali va avea propria casă de vacanță și nu va mai fi nevoit să apeleze la serviciile hotelurilor din Mamaia atunci când merge cu familia la mare. Vila va fi situată vizavi de Academia de Fotbal a lui Gică Hagi, unde afaceristul va putea urmări și echipa Viitorul Constanța, în căutarea de noi talente pentru FCSB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI