Băutura magică pentru sezonul rece. Lidia Fecioru o recomandă, ce beneficii are
Lidia Fecioru vine cu o recomandare deosebită pentru români pentru sezonul rece. Majoritatea oamenilor și-au schimbat în această perioadă obiceiurile și regimul alimentar. Mulți dintre ei consumă alimente sățioase și mult mai multă mâncare gătită. Aceștia trebuie să acorde atenție și băuturilor pe care le consumă. Bioenergoterapeutul a oferit detalii despre ceea ce trebuie să bea toți românii.
Lidia Fecioru, recomandare pentru români: ce băutură magică pentru sezonul rece
Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Specialistul vine des cu recomandări speciale și de mare folos pentru toți oamenii. Iată că acum aceasta a dezvăluit care este băutura pe care trebuie să o consume toată lumea în sezonul rece.
Mulți dintre români își schimbă regimul alimentar în această perioadă, dar trebuie să fie atenți și la lichidele pe care le servesc între mese sau pe stomacul gol. De asemenea, specialistul a susținut că băutura miraculoasă pe care o folosește cu drag o ajută și în privința siluetei.
Mai exact, este vorba despre un ceai de usturoi. Un sfat este ca cei care îl aleg să țină o cură specială cu acesta preț de cinci săptămâni. Bioenergoterapeutul a dezvăluit că băutura în cauză te menține slab, este bună pentru sănătatea rinichilor și te scapă de paraziți.
Cum trebuie să procedezi?
„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.
Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.
Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.”, a spus aceasta în emisiunea ,,Adevăruri ascunse”.
De asemenea, expertul a subliniat că prepararea sa nu este deloc complicată. Pentru ea ai nevoie doar de trei căței de usturoi și trei pahare cu apă fierbinte. Trebuie să pui usturoiul tăiat și să lași lichidul să se răcească, iar mai apoi să dai totul prin strecurătoare. Ceaiul se consumă la prima oră, pe stomacul gol.