Băutura care te scapă de infecții și alte afecțiuni. Ce ingrediente din bucătărie îți curăță ficatul

Băutura care te scapă de infecții și alte afecțiuni. Ce ingrediente din bucătărie îți curăță ficatul
Băutura care te scapă de infecții și alte afecțiuni. Ce ingrediente din bucătărie îți curăță ficatul

Există multiple beneficii ale acestei băuturi-medicament, putând avea efecte miraculoase asupra sănătății corpului. Remediul este eficient pentru tratamentul și prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantității de grăsimi din sânge, eliminarea oboselii cronice, prevenirea și tratamentul infecțiilor din organism, întărirea sistemului imunitar, curățarea enzimelor hepatice și tratamentul răcelilor. Ingrediente și mod de preparare.

Băutura-medicament care te scapă de infecții și alte afecțiuni

Acest remediu natural previne apariția radicalilor liberi în organism, care cauzează apariția unora dintre cele mai grave boli cum sunt diabetul, cancerul și bolile de inimă.

Ingrediente:

  • 4 căpățâni de usturoi
  • 4 lămâi cu coajă
  • o rădăcină de ghimbir (aproximativ 3-4 cm)
  • 2 litri de apă plată

Mod de preparare:

Se spală lămâile bine și se taie în bucăți potrivite. Curățați usturoiul și împreună cu lămâile și ghimbirul se amestecă într-un blender. După ce s-au amestecat bine, întregul conținut se transferă într-un recipient peste care se toarnă 2 litri de apă. Amestecul se pune pe foc, timp de 10 minute, amestecând continuu. Imediat ce preparatul s-a răcit, strecurați conținutul cu o sită deasă, punând lichidul rezultat într-o sticlă de sticlă pe care este nevoie să o păstrați la frigider.

honey,garlic and lemon 1

Beți câte un pahar de 150-200 de ml în fiecare zi, cu 2 ore înainte de masă sau dimineața pe stomacul gol. Combinația dintre apă călduță și lămâie va neutraliza mirosul de usturoi. De menționat este că, înainte de fiecare utilizare, trebuie agitată bine sticla.

Suc de lămâie – utilizare medicinală

Sucul de lămâie are proprietăți antiseptice datorită pH-ului scăzut și este folosit de la produse de prim ajutor până la tratamente împotriva durerii de gât. Având o cantitate mare de vitamina C, sucul este adesea utilizat pentru beneficiile acesteia în medicina naturală. De asemenea, cu un conținut puternic de antioxidanți naturali, se presupune că poate juca un rol împotriva bolilor degenerative ale creierului, ca Alzheimer.

Pe de altă parte, într-o cercetare din cadrul ”The Ohio State University”, SUA, s-a observat că aroma uleiului de lămâie folosită în aromo-terapie, nu influențează sistemul autoimun uman, dar poate modifica starea de spirit.