Gestul emoționant al acestui bătrân! Ce are în căruciorul pe care îl plimbă prin oraș

Un bătrân din București dă dovadă de o bunătate ieșită din comun de la care mulți dintre noi am avea ce să învățăm. O tânără l-a fotografiat pe acest pensionar în timp ce plimba cu un cărucior ceva ce nu te-ai fi așteptat.

Bătrânețea e grea și doar cei care sunt astfel pot înțelege. De la o anumită vârstă, începi să ai diverse dureri, te cam lasă simțurile, fizicul tău se schimbă radical, devii din ce în ce mai greoi și te preocupă tot mai mult propria persoană pentru că știi că nu mai ai mulți ani de trăit.

Grija pentru ceilalți este ultimul lucru care se gândesc mulți bătrâni din România, după cum vezi asta și la vot și la scandările de la mitingurile pro-PSD unde, cumva, pare că dispar toate durerile, iar simțurile devin mai ascuțite ca-n tinerețe.

Nu-i și cazul acest bătrân din București care, cu toate că pare să aibă o vârstă venerabilă, nu uită să aibă grijă de partenera sa patrupedă și necuvântătoare.

Un bătrân inimos care chiar iubește animalele

batran pensionar catel

Acest pensionar își plimbă zilnic cățelușa într-un cărucior pentru bebeluși pentru că ea este chiar mai bătrână decât el și nu se mai poate mișca.

Atâtea aș vrea să spun, încât nu știu cu ce să încep… Mă rezum la: Ea e Lara, are 17 ani și bătrânețea nu o mai lasă să zburde, iar dumnealui… doar un om… de o bunătate pe cale de dispariție, a scris o tânără pe pagina sa de Facebook, unde a făcut publică bunătatea acestui bătrân.

batran pensionar catel

Evident că și pe el îl dor picioarele, evident că nici el nu mai este omul din tinerețe și poate că i-ar plăcea și dumnealui o plimbare cu un cărucior, dar iubirea sa pentru acest cățel e mai presus de propriile nevoi.

Unii ar spune că nu-i în toate mințile sau că ar trebui să fie un copil în acel cărucior, nu un câine, dar cine suntem noi să-l judecăm?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI