Bătaie pe Valea Prahovei din cauza unui șofer care nu a dat prioritate. În mijlocul altercației a fost prinsă o mamă cu un copil mic în brațe

Bătaie pe Valea Prahovei din cauza unui șofer care nu a dat prioritate. În mijlocul altercației a fost prinsă o mamă cu un copil mic în brațe
Bătaie în plină stradă pe Valea Prahovei

Altercația a avut loc pe Valea Prahovei, luni dimineață, în jurul orei 10:00, după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza unui șofer care nu a dat prioritate. În tot scandalul a fost prinsă și o femeie, care ținea un copil mic în brațe.

Bătaie pe Valea Prahovei

Oamenii nu au mai ținut cont de legi sau că sunt în public și au început să-și împartă pumni și picioare în mijlocul străzii. Din primele verificări, aproximativ 10 persoane au fost implicate, iar totul ar fi pornit de la un șofer care nu a acordat prioritate. Incidentul a avut loc în zona Comarnic, pe Valea Prahovei.

Oamenii legii au fost anunțați de cele întâmplate de ceilalți participanți la trafic. Aceștia s-au deplasat la fața locului, însă nu i-au mai găsit pe bătăuși. Cu toate acestea, i-au depistat la câțiva kilometri mai înainte. În total, trei șoferi au fost amendați, în vârstă de 26, 28 și 42 de ani, și un pasager în vârstă de 28 de ani.

„Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani”, a transmis IPJ Prahova.

O altă bătaie pe Valea Prahovei, cu o zi în urmă

Aglomerația din ultimele zile provoacă tensiuni printre șoferi. În urmă cu doar o zi, o altă bătaie a fost înregistrată de camera de bord a unui autovehicul. În imagini se poate vedea cum mai mulți participanți la trafic se bat în mijlocul străzii, în timp ce o femeie încearcă să-i despartă. Bărbatul care a postat imaginile pe rețelele de socializare susține că incidentul a avut loc în cartierul Poiana Țapului din Bușteni.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.

Conflictul ar fi pornit din cauza unui șofer care ar fi forțat ieșirea în șoseaua națională de pe un drum lateral, în contextul în care s-a circulat bară la bară kilometri întregi, iar șoferii au stat în coadă ore bune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI