22 oct. 2020 | 13:47

Bărbatul Taur, o mare enigmă a horoscopului. Ce calități și defecte are

Știri generale
Bărbatul Taur, o mare enigmă a horoscopului. Ce calități și defecte are
Calitățile și defectele Bărbatului Taur.

Există doar câteva elemente de bază care trebuie cercetate atunci când începeți să vă întâlniți cu cineva. De unde este el, cu ce se ocupă și cu siguranță, când este ziua lui de naștere? Acest lucru nu este doar pentru a vă aminti când trebuie să trimiteți mesaj de La mulți ani! Cunoașterea semnului zodiacal te poate ajuta cu adevărat la înțelegerea comportamentului său. Poate fi distractiv și informativ să-i cauți semnul și dacă sunteți compatibili. Iată câteva enigme despre bărbatul Taur.

Calitățile și defectele bărbatului Taur

Despre băieții născuți sub semnul zodiacal Taur, sigur sunt multe de știut. Deci, dacă ați dat de un bărbat născut în perioada 20 aprilie – 20 mai, nu căutați mai departe! Iată ghidul cuprinzător care vă va ajuta să îl cunoașteți, conform site-ului cosmopolitan.com.

Taurul se află în semnul zodiacal de pământ fix. Cuvintele cheie care caracterizează bărbatul taur sunt: încredere, relaxat, pragmatic, senzual, romantic. Iată câțiva bărbați celebri care se află în zodia taur:

  • Noah Centineo
  • Travis Scott
  • Rami Malek
  • George Clooney
  • Robert Pattinson
  • David Beckham.

Bărbatul Taur: compatibilități

Fecioara și Capricornul îl vor iubi pe bărbatul Taur pentru cât de fiabil, practic și muncitor este. Fiind elemente similare ale pământului, aceste semne valorizează senzațiile fizice și manifestările de afecțiune din lumea reală.

Pe de altă parte, Leul și Vărsătorul se vor regăsi adesea a fi incompatibili cu bărbatul Taur. Dar, cu un mic compromis și apreciere pentru stilul și personalitatea celuilalt, relația lor are potențialul de a deveni mai puternică în timp.

Viața alături de: Bărbatul Taur

Taurul este al doilea semn al zodiacului și, fiind un semn de pământ, este de obicei mai introvertit, încăpățânat și realist în comparație cu celelalte semne. Viața alături de un bărbat Taur este discretă și relaxată – nu vă așteptați nici la mult sau emoții pline de viață. Dar celălalt aspect este că Taurul este unul dintre cele mai loiale semne – el chiar îți oferă afecțiunea sa în primul rând prin acțiuni, nu prin cuvinte.

Pe de altă parte, bărbații Taur iau în serios ceea ce spun. Bărbatul tău Taur se va gândi mult înainte să spună acele opt litere: „Te iubesc”. Ca orice cu acest semn, este esențial să ai răbdare. El nu este adeptul surprizelor, dar compensează prin intermediul comunicării sale atente și prin faptul că este foarte practic.

Taur semn zodiacal.

Bărbatul Taur: calitățile și defectele.

Bărbatul Taur: trăsături

Natura sa fixă ​​a semnului său înseamnă că trăiește viața lentă și constantă – nu vei ajunge departe cu Taurul dacă ești o persoană serioasă și nu știe că simți același lucru față de el. El are nevoie doar de timp pentru a-și procesa emoțiile, dar dacă ești răbdător cu el, va arăta în schimb dragoste și răbdare necondiționate. Deoarece își dorește o relație cu o valoare durabilă, ar putea trece luni de mesaje de la unul la altul înainte de a cere în cele din urmă ca totul să fie oficial, dar atunci când angajamentul este luat, el și-l asumă pe deplin.

Bărbatul Taur este condus de Venus, care se referă la uniune și armonie. El este condus de simțurile sale – va arăta bine, va miroase frumos, va vorbi calm și va avea un gust minunat. Totul la el este plăcut și există o anumită blândețe pe care o au bărbații Taur, datorită sensibilității lor venusiene, pe care nu o veți obține de la niciun alt semn.

Bărbatul Taur: îi plac lucrurile făcute încet

Bărbații Taur au întotdeauna mâini dibace, motiv pentru care sunt atât de pricepuți să repare lucrurile și să creeze artă. Bărbatul Taur este omul de familie suprem. Pentru că iubește confortul, este cel mai fericit să stea acasă și să se aline cu tine pe canapea. A spus cineva Netflix și chill?

El este un protector din fire și va asigura întotdeauna familia. Bărbatul Taur ia în serios tradițiile și regulile, așa că nu vă mirați dacă se referă la modul în care el însuși a fost crescut atunci când crește copiii. El este mulțumit să ia locul din spate și să vă lase să direcționați lucrurile în direcția dorită. Dacă totul ar depinde de el, voi doi ați petrece fiecare noapte împreună, urmărind Netflix și mergând la culcare până la ora 22:00.

Bărbatul Taur: gelos

Poate mai puțin cunoscut despre bărbatul Taur este că poate deveni foarte gelos. Pentru că tânjește după securitate și stabilitate, are nevoie de asigurarea că este singurul pe care îl iubești cu adevărat.

Este un om simplu, cu nevoi simple. Taurul va fi mereu acolo, sărutându-ți gâtul și deschizându-ți ușile. El este legat la pământ și pe pământ și te vei simți în siguranță în brațele lui.

PlaySport
DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Ce s-a întâmplat în relația lui Marica după episodul „Prosopul”, când a fost prins în hotel cu nevasta altuia: „Era pandemie”
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Cum a reușit un bărbat să stea gratis timp de 5 ani într-un hotel celebru din New York
Cancan.ro
Imagini înfiorătoare de la priveghiul Mirelei, femeia găsită moartă lângă A1. Ce decizie a luat familia
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Iranul a început un atac asupra Israelului, lansând zeci de drone. Spaţiul aerian al Israelului se închide
Romania TV
Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Fiecare pădure are uscăciunile ei!”
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferii din România. Noi reguli privind permisul de conducere
EVZ.ro
Produsele de curățenie care nu trebuie amestecate. Riscurile sunt mari
Adevarul
Unde trăiesc cel mai puțin „dotaţi“ bărbaţi din lume. Locul ocupat de români în topul mondial
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
E oficial: FCSB are ”șef” până pe 9 ianuarie 2029! Nu e Gigi Becali
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
ANALIZĂ. Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă ne pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Tratament eficace pentru acnee. Dă rezultate uimitoare
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
INTERDICȚIE pentru proprietarii de apartamente din România. Se aplică de luna viitoare
Capital.ro
Beneficiile nebănuite ale florilor de liliac pentru sănătate. Cum se prepară tinctura care alungă durerile articulare
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
S-a aflat cu CÂT CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro