Bărbatul Mowgli există în viața reală. Cine e tânărul de 21 de ani care arată ca o maimuță VIDEO

Bărbatul Mowgli există în viața reală. Cine e tânărul de 21 de ani care arată ca o maimuță VIDEO
Barbatul Mowgli exista in viata reala. Cine e tanarul de 21 de ani care arata ca o maimuta VIDEO

Bărbatul Mowgli există în viața reală. Tânărul are 21 de ani, poate supraviețui lejer în junglă și arată ca o maimuță. Imaginile cu el fac înconjurul lumii. Te-ai fi așteptat să arate așa?

Cum arată Mowgli, în viața reală

Așa arată Mowgli din „Cartea junglei” cu adevărat (FOTO în galerie). Deși are doar 21 de ani, tânărul se descurcă de minune în junglă, se poate cățăra în copaci și are un comportament similar cu animalele sălbatice. Comunică mai mult prin semne, fără să scoată vreo vorbă.

Mowgli din viața reală are 21 de ani și se numește Ellie. Este diferit de restul oamenilor din comunitatea în care trăiește din cauza înfățișării sale și a comportamentului ciudat. Nu vorbește, fuge în momentul în care zărește un om, nu-i place mâncarea gătită de mama lui și trăiește precum animalele din junglă.

„Nu-i place mâncarea. Preferă să mănânce banane. Nu știe nimic, nu poate face nimic. Tot ce face este să alerge. Când vede oameni, tot ce face e să fugă de ei.

Oriunde aleargă, trebuie să alerg și eu după el. Într-o săptămână putem parcurge 230 km. Dacă nu îl urmez, s-ar putea să nu se mai întoarcă acasă. ”, a declarat mama băiatului pentru Daily Star.

A fost numit maimuță

Femeia a povestit că Ellie a fost mereu marginalizat de lume. Copiii de seama lui, precum și adulții l-au numit maimuță, lucru care o rănește profund pe mama acestuia.

„El pășește întotdeauna ca un animal, fuge mereu (…) „Acest lucru mă doare atât de mult, când copilul meu pleacă și se întoarce bătut. Ei țipă la el și îl numesc maimuță. Mă întristează atât de mult când aud oameni care-l hărțuiesc pe fiul meu. Nu doar copiii, ci și adulții îl hărțuiesc pe fiul meu cu nerușinare. Mă fac să-mi pierd cumpătul. Ei nu-l văd ca pe o ființă umană, ci ca pe un animal”, a mai spus mama lui pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Mai tot timpul, Mowgli stă în pădure, printre animalele sălbatice. Nu știe să vorbească, iar comunicarea cu cei din jur este extrem de dificilă. Deși arată diferit, mama lui Ellie îl consideră o binecuvântare divină. Femeia a pierdut cinci sarcini înainte ca Ellie să vină pe lume.

„După ce am pierdut cei cinci copii ai noștri, i-am cerut lui Dumnezeu să ne dea cel puțin un copil cu dizabilități, atâta timp cât el nu va muri mai devreme decât cei anteriori. Când l-a eliberat, am știut că este un mesaj de la Dumnezeu”, a mai spus mama lui Mowgli.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI