Bărbatul cu care Anca Țurcașiu își petrece timpul. Secretul lor s-a aflat: ce fac împreună

de: Dumitrache Diana
04 11. 2020

În luna iulie, Anca Țurcașiu şoca pe toată lumea cu anunţul pe care îl făcea pe pagina sa de Facebook. Îndrăgita cântăreaţă a explicat fanilor că, după 22 de ani de căsnicie cu Cristian Georgescu, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Acum, la câteva luni de la neaşteptatul divorţ, aceasta a fost văzută în compania unui bărbat.

Ce face acum Anca Țurcașiu. S-a aflat secretul ei

A împlinit 50 de ani, a divorţat de omul care i-a fost alături peste două decenii, dar viaţa merge înainte. După o schimbare de look incredibilă, Anca Țurcașiu s-a apucat serios de treabă. Actriţa şi cântăreaţa a lăsat momentele grele deoparte şi a intrat din nou în studio. Aceasta s-a fotografiat lângă Ovi, producătorul său muzical, şi a postat pe Facebook imaginea.

„Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pe artista pentru curajul de a o lua de la capăt, dar şi pentru felul în care arată.

 “Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”. “Mult succes, te apreciez foarte mult”. “Toată stimă și tot respectul meu pentru un om minunat, un compozitor minunat și o cântăreață de mare calibru. Mult succes, Anca”. “Eşti minunată, revii la viaţă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Anca Țurcașiu se reinventează după divorţ. Cu cine a fost văzută, de curând, artista

Anca Țurcașiu şi Cristian Georgescu, divorţ răsunător

În luna iulie, Anca Țurcașiu a uimit întreaga ţară cu anunţul său. După 22 de ani de căsnicie, aceasta a hotărât să divorţeze de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Mai mult, a precizat că nu va oferi informaţii despre motivele care au stat în spatele acestei decizii,

 “Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.