Bărbatul cu care Anamaria Prodan s-a pozat. Cât de fericită e la pieptul lui FOTO

Bărbatul cu care Anamaria Prodan s-a pozat. Cât de fericită e la pieptul lui FOTO
Barbatul cu care Anamaria Prodan s-a pozat. Cat de fericită e la pieptul lui

Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu-și pierde zâmbetul de pe buze și face tot posibilul pentru a trece peste acest moment delicat al vieții sale. Frumoasa impresară de fotbal a fost surprinsă, recent, pe Instagram, pozând alături de un potent om de afaceri.

Cu ce bărbat potent financiar s-a pozat Anamaria Prodan pe Instagram

Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției mass-media, după ce a postat o serie de fotografii în care apare râzând alături de bunul ei prieten, Nick Papis. Afaceristul este CEO-ul și cofondatorul raliului One Life Rally, curse pe care celebra impresară probabil le frecventează alături de fiul ei, Bebeto.

„Avem o singură viață! Ești incredibil, Nick Papis!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul imaginilor cu CEO-ul de la One Life Rally.

Agentul FIFA și Nick Papis au postat pe paginile lor de Instagram aceleași fotografii în care apar amândoi, semn că prietenia lor este puternică, fiind vizibil faptul că se bucură unul de compania celuilalt.

„A fost o mare plăcere ⭐️ persoană uimitoare ⭐️vreme uimitoare ⭐️ pentru multe altele în viitor, Anamaria Prodan!”, a completat Nick Papis pe contul său de Instagram.

Laurențiu jr, pe care mama sa îl alintă Bebeto, este un mare fan al curselor de mașini, dat fiind faptul că urmărește cu interes pagina de Instagram a fondatorului raliului One Life Rally.

Ce sumă va plăti Laurențiu Reghecampf pensie alimentară pentru fiul său, Bebeto

A demonstrat, de fiecare dată, că este o femeie extrem de puternică, pe care viața mereu o va forța să aterizeze în picioare. Anamaria Prodan se află în proces de divorț de tatăl fiului ei Bebeto, Laurențiu Reghecampf.

Recent, vedeta a mărturisit că cei trei copii ai ei nu vor să audă de Reghe. Mai mult de atât, în data de vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care fostul soț al Anamariei Prodan a fost obligat să plătească o treime din totalul veniturilor sale lunare.

Tehnicianul ar primi un salariu de 40.000 euro ca antrenor al echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan. Prin urmare, pensia alimentară pe care trebuie să o plătească fiului său, Bebeto, ar fi depășit suma lunară de 7.000 de euro, scriu cei de la click.ro.

În decizia pronunțată acum câteva zile, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Laurențiu Reghecampf, iar acum antrenorul va fi nevoit să plătească 2.000 de euro pensie alimentară pentru fiul său. La rândul ei, Anamaria Prodan trebuie să-i plătească fostului ei soț cheltuieli de tribunal în valoare de 9.000 de lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe