Bărbatul cu care a fost surprinsă Mădălina Ghenea, la Milano. Nu este iubitul ei FOTO

Cu cine s-a afișat Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea arage atenția cu orice apariție. Aceasta a fost surprinsă recent, la Milano, la fereastra unui bloc. Doar că nu era în compania iubitului ei, ci a altui bărbat important din viața ei.

Bărbatul cu care a fost surprinsă Mădălina Ghenea, la Milano

Mădălina Ghenea e pe culmile succesului, iar asta o bucură nespus. Românca Mădălina Ghenea și-a făcut un nume bun în Italia, unde numeroase ziare comentează aparițiile ei la diferite evenimente. Inclusiv fotografii sunt pe urmele ei, exact cum s-a întâmplat și de această dată. Astfel că, Mădălina Ghenea a fost surprinsă la Milano, la fereastra magazinului ei preferat de bijuterii, a cărui imagine este. Actrița a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi, semn că traversează o perioadă fastă în viața sa. Se pare că viața profesională merge tot mai bine, are o minune de fetiță, iar cu dragostea stă bine. E cuplată taman cu fiul unui dintre cei mai bogați oameni din Italia.

Madalina Ghenea, sursa foto: Profimedia Images/Ok Magazine
Madalina Ghenea, sursa foto: Profimedia Images/Ok Magazine

Cu cine se iubește Mădălina Ghenea

Însă, de această dată, la fereastră nu a apărut în compania iubitului ei, ci în a unui prieten apropiat. Se pare că Mădălina Ghenea socializat cu bunul ei amic și PR al casei de bijuterii,, numit Giancarlo Parolini. Cei doi au văzut că sunt fotografiați, astfel că au zâmbit către cameră.

Vito Schnabel
Vito Schnabel

Mădălina Ghenea se poate numi o femeie fericită. Frumoasa actriță trăiește o poveste de draagoste departe de România, în Italia. Fotomodelul are o relație cu Vito Schnabel. Aceștia s-au afișat recent pentru prima dată împreună, la concertul lui Jennifer Lopez și Shakira de șa Super Bowl. Mădălina Ghenea a postat apoi în mediul online mai multe imagini alături de iubit. Vito Schnabel este chiar fiul unuia dintre cei mai bogați oaameni din lume, și anume, Leonardo Del Vecchio, ce are o avere estimată la 24 de miliarde de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI