Bărbaţii din politică pe care Vica Blochina i-a iubit. Fosta dansatoare a recunoscut: „Mi-au plăcut cei cu bani”

de: Andrei Simion
21 10. 2022

Mărturisiri din trecut. Bărbaţii din politică pe care Vica Blochina i-a iubit. Fosta balerină de la Melody a recunoscut totul într-o emisiune online în care a vorbit și despre perspectiva sa asupra relațiilor. Vedeta a spus clar și răspicat că dintotdeauna au atras-o bărbații cu bani. Totuși, este cea mai săracă femeie din cercul său de prietene.

Melody, un fel de Moulin Rouge din Paris

Originară din Lituania, Vica Blochina locuiește în România de peste 20 de ani. A activat ca balerină la fostul bar Melody, din centrul Capitalei. Pragul acestuia îl treceau nume importante din lumea politică de la București. Controversata vedetă a vorbit cu sinceritate despre experiențele trăite la Melody, despre care a spus că era un fel de Moulin Rouge din Paris.

„Nu puteai să ajungi la Melody decât dacă erai dansatoare sau balerină profesionistă. Era la fel ca la Moulin Rouge. Iliescu venea acolo. Prim-ministrul, Năstase, venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă. Au fost Tăriceanu, Gigi Becali. El nu avea masă în faţă pe vremea aia, avea masă în spate”, a povestit Vica Blochina.

Aici, la fostul bar Melody, l-a cunoscut pe tatăl copilului său, Victor Pițurcă. Între cei doi e o diferență de vârstă de 19 ani, însă asta nu i-a oprit să-și trăiască idila timp de nu mai puțin de 16 ani de zile.

Din controversata relație dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a rezultat și un copil. Băiatul este acum adolescent și poartă numele Edan. Până a ajuns să fie recunoscut legal de antrenor, fosta balerină a trebuit să lupte îndelung. Însă a meritat. În prezent, băiatul se bucură de atenția ambilor părinți.

Bărbaţii din politică pe care Vica Blochina i-a iubit

Vica Blochina a fost provocată să vorbească și despre viața sa amoroasă, în interviul pe care l-a oferit cu mai mult timp în urmă. Potrivit declarațiilor sale, acum este singură. Totuși, asta nu o împiedică să se simtă bine cu ea însăși. Fosta dansatoare a recunoscut că s-a implicat în relații de-a lungul timpului fiindcă nu dorea o viață solitară.

Întrebată dacă au existat bărbați celebri care au curtat-o, Vica Blochina a admis că a trăit două povești de dragoste intense. S-a iubit cu doi miniștri de la acea vreme. Totuși, fosta balerină nu le-a precizat numele. A subliniat, în schimb, că nu a acceptat niciodată să trăiască alături de un bărbat sărac.

„Au fost doi miniştri, dar nu pot să spun numele. Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac. Dar nu am cerut niciodată nimic nimănui.

Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, nu o să realizeze niciodată. Nu înţeleg unul care te invită la masă şi plăteşti 50-50. Mi-au plăcut cei cu bani”, s-a exprimat, în același interviu, Vica Blochina.

Fosta balerină de la Melody a explicat că îi plac bărbații de la care poate să învețe mereu ceva nou. Vedeta este de părere că un bărbat trebuie să fie stâlpul unei familii. Prin urmare, el ar trebui să fie tot cel care asigură viitorul acesteia. Deși a fost mereu înconjurată de persoane cu situații financiare abundente, Vica Blochina a susținut că este cea mai săracă din cerul său de prietene.