Bărbații, atrași de operațiunea „Cuțu-cuțu”. Ce cadouri sunt sfătuiți să le ofere doamnelor de 8 Martie

Bărbații, atrași de operațiunea „Cuțu-cuțu”.  Ce cadouri sunt sfătuiți să le ofere doamnelor de 8 Martie
„Ți-i prezentăm pe Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy . Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca”. Foto: Știri de Cluj, primăria Cluj-Napoca

Destinația noastră este acum municipiul Cluj-Napoca, unde Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân este gata să îi ajute pe bărbații care nu au nici cea mai vagă idee despre cadoul pe care l-ar putea cumpăra prietenelor ori soțiilor.

Centrul le recomandă domnilor să adopte câte un pui de cățel și să îl ofere, pe 8 martie, doamnelor și domnișoarelor. Adopția este gratuită.

Pentru a-i convinge, reprezentanții serviciului care se ocupă de câinii fără stăpân le explică domnilor că fiecare cățel este deparazitat, vaccinat și microcipat.

„Oferă-i emoție. Dacă nu știi cum să faci, îți dăm o mână de ajutor. Ți-i prezentăm pe Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy . Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, din subordinea RADP. Sunt cadoul ideal, plin de emoție, pe care poți să îl oferi. Cu această ocazie faci și gestul nobil de a salva un suflețel de câine.” Primăria Cluj-Napoca

Evident, patrupedele vor avea câte un carnet de sănătate cu istoricul medical și vor fi trecute în  Registrul Național al Câinilor cu Proprietar.

Cățelușii defilează în așteptarea domnilor și doamnelor: Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy

Cei care se vor prezenta la Centrul pentru gestionarea câinilor fără stăpân trebuie să aibă asupra lor un act de identitate, o adeverință care să ateste că sunt angajați și un act care să ateste că solicitantul are o locuință, așadar, deține un spațiu în care să țină cățelul.

Persoanele care vor adopta căței vor primi câte un așa-numit „kit de adopție”, un set care va conține o cutie colorată cu pernă, o zgardă și alimente pentru noii prieteni patrupezi.

„Cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS).” Cristian Pop, medic veterinar, Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân

Centrul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca se află pe str. Bobâlnei nr. 65 și este deschis de luni până vineri între orele 07.00 și 15.00 (miercuri între 07.00 și 17.00).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI