Bărbați celebri care au mulți copii – ”tații-eroi” din lumea vedetelor

Bărbați celebri care au mulți copii – ”tații-eroi” din lumea vedetelor
Bărbați celebri care au mulți copii

Să lași pe cineva în urmă și să fii mândru de el sau de ea este ceva foarte important, în special pentru bărbați. Așa că, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. În special atunci când situația financiară îți permite. Un copil îți aduce bucurie și împlinire. Atunci când te joci cu el, simți ca ești și tu copil din nou. Dar ce se întâmplă atunci când ai mai mult de doi sau trei copii? Ei bine, vei afla în rândurile următoare ce bărbați celebri au au cei mai mulți copii.

Bărbați celebri cu mulți copii

  • Eddie Murphy

La vârsta de 59 de ani, Eddie Murphy are opt copii. Din cei opt copii ai săi, cinci sunt fete și 3 băieți. Printre cei opt se numără și Iris. Ea a rezultat din relația lui Eddie cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, într-o vară în 2006. Din momentul în care Mel B a declarat că este însărcinată, Eddie a anunțat că relația lor s-ar fi terminat și ar fi negat faptul că el este tatăl copilului. Murphy a recunoscut într-un final că este tatăl fetiței, după testele de paternitate.

  • Kevin Costner

În 2010, la vârsta de 57 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară, după ce soția sa a născuta cel de-al treilea copil. Soții mai au împreună doi băieți. De asemenea, actorul mai are trei copii și dintr-un mariaj anterior. Mai are încă un copil dintr-o relație cu Bridget Rooney, pe nume Liam.

  • Mel Gibson

Mel Gibson are șapte copii cu fosta sa nevastă, Robyn. După 28 de ani, acesta a părăsit-o pentru a fi cu Oksana Grigorieva. Acesteia i-a mai dăruit încă un copil.

  • Mick Jagger

Mick Jagger are șapte copii, dar cu patru femei diferite. Solistul trupei Roliing Stones a fost căsători de două ori. Odată cu manechinul Bianca Jagger, iar a doua oară tot cu un manechin, Jerry Hall. În total, are șapte copii și trei nepoți.

  • Dustin Hoffman

Nici Dustin Hoffman nu s-a lăsat mai prejos la acest capitol, actorul are șapte în urma a două sarcini.

  • Steven Spielberg

Steven a câștigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun regizor. Cu toate acestea, munca nu a fost o piedică pentru el în a-și construi propria familie. Regizorul are șapte copii.

  • Rod Stewart

Rod are 8 copii cu diferite femei și din diferite căsnicii. În anul 2011, soția sa a adus pe lumea ce de-al doilea copil al cuplului Penny Lancaster și Rod Stewart. Rod a mai fost căsătorit în trecut de două ori și a avut numeroase relații de lungă durată și cu alte celebrități.

Bărbați celebri cu mulți copii din România

  • Nicolae Guță

Cu toții îl știm pe cântărețul Nicolae Guță. Dar câți dintre noi știm câți copii are? Ei bine, artistul are 11 copii cu diferite femei.

  • Cristi Borcea

Pe locul doi în acest top mai diferit se află Cristi Borcea. Cu toții știm în ce scandaluri a apărut în trecut cu tema acestui subiect. Cristi Borcea are și el 9 copii, la fel ca și Nicolae Guță, cu femei diferite.

  • Ilie Năstase

La vârsta de 74 de ani, sportivul Ilie Năstase are și el 5 copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI