Cum a încercat să scape un bărbat după ce a pierdut banii la „păcănele”

Cum a încercat să scape un bărbat după ce a pierdut banii la

Sunt mulți oameni care cad în patima jocurilor de noroc și ajung să piardă bani mulți prin cazinouri. I s-a întâmplat unui bărbat din Iași, care a căutat apoi să scape de gura soției.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a pierdut la jocuri de noroc suma de 1.100 de lei și, pentru a scăpa basma curată, a decis să-și însceneze propria tâlhărire. A ajuns acasă și și-a convins soția să sune la 112 și să reclame faptul că a fost jefuit în scara blocului.

După apelul la 112, polițiștii s-au dus la fața locului să investigheze cazul, potrivit Agerpres.

„În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi o echipă de poliţişti. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior, s-a constatat că bărbatul de 34 de ani ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În timpul audierilor, bărbatul a susţinut faptul că ar fi fost victima infracţiunii. Totodată, s-a constatat că aspectele relatate de bărbat nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă”.
Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iași

Acum, bărbatul a rămas și cu banii pierduți și s-a ales și cu un dosar penal. El va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Mai ales că polițiștii au probe solide împotriva lui. Surse din rândul anchetatorilor susțin că pe imaginile de luat vederi din scara blocului se vede cum acesta își înscenează tâlhărirea. În imagini se poate observa cum bărbatul se întinde pe jos, fără să fie atacat și se comportă ca și cum ar fi fost lovit.

Anchetatatorii au însă indicii că, de fapt, bărbatul ar fi pierdut banii la păcănele.