Bărbat mort de doi ani, găsit într-o locuință din Timișoara. Cum l-au depistat polițiștii

Bărbat mort de doi ani, găsit într-o locuință din Timișoara. Cum l-au depistat polițiștii
Bărbat mort de doi ani, găsit într-o locuință din Timișoara. Cum l-au depistat polițiștii

O descoperire șocantă a avut loc la Timișoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat în vârstă de 64 ani a fost descoperit în propria locuință, la mai bine de doi ani de când a murit. Vecinii au spus că au tot alertat Poliția, când și-au dat seama că a trecut cam multă vreme de când nu l-au văzut, însă oamenii legii nu au vrut să facă verificări pe motiv că era necesară sesizarea unei rude.

Bărbat mort de doi ani, găsit într-o locuință din Timișoara

La începutul anului 2018, locuitorii dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara au sesizat că ceva este în neregulă cu unul dintre vecinii lor. Omul nu mai părăsise locuința de câteva luni bune și nici nu mai răspundea la ușă. Oamenii s-au îngrijorat și au cerut așadar ajutorul polițiștilor pentru a intra cu forța în apartament. Aceștia au fost însă trimiși la plimbare, pentru că… nu exista niciun grad de rudenie între ei.

sursă foto: Antena3

Nici au reușit nici cu ajutorul avocatului

Nu mai spunem că în tot acest timp omul acumulase datorii uriașe la întreținere și la plata utilităților, fiind, în cele din urmă deconectat de la gaz. Disperați cu adevărat, vecinii au contactat un avocat pentru a găsi portița legală de intra în apartamentul cu pricina.

„Am fost contactată de preşedintele asociaţei de locatari şi am hotărât să îl dăm în judecată pe acest bărbat, pentru ca magistraţii să dea un ordin ca să se intre în casă, dar nu s-a întâmplat asta”, a spus avocata Carmen Obârşanu.

Pentru că nici așa nu a mers, într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Alături de oamenii legii, ruda a intrat în apartament, unde bărbatul de 64 de ani zăcea mort. În prezent, cazul este anchetat de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Dar, din cauză că trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de degradare, nu a putut fi identificat. Acum, urmează ca medicii legişti să stabilească dacă este chiar vorba despre proprietarul apartamentului şi ce anume a condus la moartea lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI