Bărbat din Timișoara, găsit mort în casă, în timp ce fiica sa se află în stare critică. Ambii se încălzeau la aragaz din cauza unei avarii

Bărbat din Timișoara, găsit mort în casă, în timp ce fiica sa se află în stare critică. Ambii se încălzeau la aragaz din cauza unei avarii
Poliția și pompierii au intervenit la fața locului

Un bărbat de 66 de ani, din Timișoara, a fost găsit mort în apartamentul său, în timp ce fiica sa se afla în stare gravă, intoxicată cu monoxid de carbon. Descoperirea a fost făcută de fiica bărbatului, care a solicitat intervenția rapidă a unei Ambulanțe. De vină ar fi autoritățile locale pentru că nu s-au ocupat de rezolvarea problemelor legate de lipsa căldurii și a apei calde.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă

Momente de groază într-un apartament din Timișoara, după descoperirea unei persoane decedate și a uneia în stare gravă. Cea care a anunțat autoritățile de cele întâmplate a fost chiar fata și sora victimelor, șocată de cele găsite în casa în care locuiau tatăl și sora sa. Femeia s-ar fi deplasat la apartament după ce a observat că rudele sale nu răspund la telefon.

„În jurul orei 21:15, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timișoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vărstă de 38 de ani a fost gasită în stare de inconștiență. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incidentui”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro.

Potrivit primelor informații, blocul era racordat la Colterm, însă locatarii nu beneficiau nici de căldură și nici de apă caldă, lucru care le-a împins pe victime să se încălzească cu focul de la aragaz. Din păcate, această metodă s-a dovedit a fi fatală, astfel că, bărbatul a murit intoxicat, în timp ce fiica sa a fost preluată în stare gravă, intoxicată și ea cu monoxid de carbon. De asemenea, cățelul familiei a fost salvat cu ajutorul unei măști de oxigen.

Care este starea femeii supraviețuitoare

Din păcate, 56.000 de locuințe din Timișoara au rămas de marți seara în frig, după ce societatea de termoficare a orașului se află în imposibilitatea de a furniza căldură și apă caldă. În ciuda promisiunilor de rezolvare a acestei probleme făcute chiar de primar, până miercuri seară situația era la fel de gravă.

Potrivit specialiștilor, tânăra de 38 de ani, se află în stare stabilă, urmând a fi monitorizată de cadrele medicale. Medicii  au constatat că pacienta suferă de Sindromul Down, ceea ce le îngreunează puțin munca, din punct de vedere al cooperării cu aceasta.

„Pacienta, în momentul de față, este stabilă hemodinamic, în curs de de investigație la noi, în urgență. Dacă va fi nevoie să se interneze pe una din secțiile acestui spital se va interna. Din nefericire, ea este cu sindrom Down și este un pic mai greu cooperantă.

A venit cu insuficiență respiratorie, cu intoxicație cu monoxid de carbon, din primele analize pe care le-am putut noi recolta. Așteptăm și restul rezultatelor de laborator, după care se va stabili pe ce secție se va interna”, a declarat Dan Ciapa, medic UPU, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI