Bărbat din Iași, ucis în bătaie după ce ieșise să cumpere ceva de la un magazin. Totul a pornit de la o banală ceartă

Bărbat din Iași, ucis în bătaie după ce ieșise să cumpere ceva de la un magazin. Totul a pornit de la o banală ceartă
Bărbat ucis după ce a ieșit până la magazin

Un bărbat din Iași a fost ucis în bătaie după ce a ieșit la cumpărături în zona Independenței. Între el și agresor a izbucnit un conflict, iar de aici totul a degenerat. Bărbatul agresat a murit pe patul de spital, după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele.

Ucis în bătaie după ce a ieșit la cumpărături

Victima ieșise să-și cumpere ceva de la magazin, însă nimeni nu s-a gândit că o tragedie urmează să aibă loc. Bărbatul a intrat în conflict cu un alt individ, iar în urma acestuia, a fost lovit cu pumnii și picioarele până a decedat, pe patul de spital. Vinovatul este Alin Petru Moloman.

Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași l-au pedepsit definitiv pe bărbat. Acesta a rămas cu pedeapsa aplicată în cazul său de prima instanță, adică 10 ani de pușcărie, pentru omor. Mai mult de atât, a fost achitat pentru acuzația de tâlhărie calificată. Dosarul agresorului a început pe 17 aprilie 2019, după ce a fost arestat preventiv pe 28 ianuarie 2019.

„Victima a fost lovită în repetate rânduri de către agresor, iar, mai apoi, a decedat la spital. Agresorul a fost identificat și dus pentru expertiză la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Inițial a fost acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, iar, mai apoi, a fost cercetat pentru omor”, au spus atunci procurorii ieșeni.

După gratii pentru omor

După ce a fost identificat, ieșeanul Alin Petru Moloman a fost identificat și dus la audieri. În noapte de 28 spre 29 iulie 2018, Victor Ț. a mers la un magazin pe de bulevardul Independenței pentru a face cumpărături. Acolo, a intrat în conflict cu doi indivizi. După un schimb de replici, Alin Petru Moloman l-a bătut pe Victor Ț.

După ce a scăpat, victima i-a povestit fratelui său ce a pățit, iar acesta i-a sugerat să meargă la spital. Pe 2 august 2018 Victor Ț. a decedat pe patul de spital, potrivit „BZI„. În urma decesului, trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași. Specialiștii au stabilit că bărbatul a avut parte de o moarte violentă.

Medicii au ajuns la concluzia că există o legătură între leziunile suferite în urma bătăii și deces. Din acest motiv, oamenii legii au declanșat o anchetă și l-au trimis în judecată pe agresor, primind o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI