Bărbat din Giurgiu, împușcat mortal în propria casă. Cine este criminalul care a îngrozit România

Bărbat din Giurgiu, împușcat mortal în propria casă. Cine este criminalul care a îngrozit România
Bărbat, împușcat mortal în Giurgiu

Tragedie imensă în Giurgiu, petrecută în urmă cu câteva ore în casa unei familii. Un bărbat de 44 de ani a fost împușcat în cap de către un tânăr necunoscut, în vârstă de 28 de ani. Crima a avut loc în cursul serii de marți, alerta fiind dată chiar de soția acestuia.

Bărbatul a căzut secerat la pământ

Siguranța zilei de astăzi a devenit un dar extrem de valoros asupra căruia nu mai avem nicio garanție. Accidentele de orice fel ne demonstrează zilnic acest lucru, iar oamenii devin tot mai conștienți de asta. Din păcate, nimeni nu poate știi când bate la ușă ceasul rău. Acesta a fost și cazul nefericit al bărbatului din comuna Gogoșari, împușcat în grădina casei sale. Criminalul este un tânăr care se întorcea de la o acțiune ilegală de vânătoare. Acesta a manevrat greșit arma, moment în care un glonț a zburat spre bărbatul aflat pe proprietatea sa.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Giurgiu.

În urma anchetei demarate de polițiști, tânărul de 28 de ani deținea legal arma de vânătoare. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și braconaj.

Femeie împușcată cu un pistol de Airsoft de iubit

Scene violente au avut loc în Reșița, după ce un bărbat de 27 de ani și-a împușcat iubita cu un pistol de tip Airsoft, cu care a și rănit-o. În urma unei percheziții mai ample, polițiștii au găsit în casa agresorului mai multe arme deținute ilegal, printre care 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartuşe cu glonţ şi peste 200 de proiectile metalice şi de cauciuc.

Astfel, judecătorii au decis drept pedeapsă arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

„Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, a transmsis IPJ Caraş- Severin.

Din păcate, în urma violențelor petrecute între cei doi iubiți, femeia a suferit răni grave, fiind internată la spital. Medicii au transmis că femeia se află în stare stabile, fiind monitorizată potrivit protocolului.