Bancnota de pe vremea lui Ceauşescu pe care poţi lua bani frumoşi acum. Se vinde la preţ bun pe internet

Bancnota de pe vremea lui Ceauşescu pe care poţi lua bani frumoşi acum. Se vinde la preţ bun pe internet
Ce bancnota de pe timpul lui Ceuasesscu se vinde bine pe OLX

Care este bancnota de pe vremea lui Ceauşescu pe care poţi lua bani frumoşi acum. Se vinde la preţ bun pe internet. Așadar, ce bani trebuie să cauți prin casă sau pe la bunici, pentru a-i vinde la un preț mai mult decât bun, vezi în rândurile de mai jos.

Ce bancnotă de pe timpul lui Ceaușescu se vinde cu 200 de lei pe OLX. O poți avea prin casă

Foarte mulți români sunt pasionați de colecționarea obiectelor vechi din care pot câștiga sume mari de bani, astfel că site-urile de vânzări onlinesunt pline de astfel de anunțuri. O parte dintre aceștia se ocupă și de vânzarea de bani vechi. Așadar, care este prețul fabulos cu care se vinde bancnota de 25 de lei, de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Bancnota de 25 de lei, de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, din anul 1966 se vinde cu o suma impresionantă pe OLX. Cel care o vinde cere suma de 200 de lei și adaugă în anunț că bancnota se află în condiții favorabile, fiind bine întreținută.

Anunțul vânzătorului

„Bancnota de 25 de lei, din anul 1966, Republica Socialistă România, foarte întreținută”, scrie vânzătorul pe OLX.

De asemenea, bancnota de una sută lei, cu chipul lui Nicolae Bălcescu se comercializează pe site-ul OLX cu o sumă impresionantă, mai exact suma de 5.000 de lei. Bancnota de o sută de lei are chipul lui Nicolae Bălcescu, iar pe spate este înfățișat Ateneul Român. Bancnota a apărut pe piață în anul 1991, însă mai apoi a fost retrasă.

Cât cere un vânzător pe o monedă din 1880 pe OLX

De asemenea, și monedele vechi au prețuri mari pe OLX. Spre exemplu, moneda de 5 lei este cea care se vinde cu o avere pe OLX. Te-ai îmbogățit dacă o ai acasă. Un român a pus în vânzare pe OLX o monedă veche pentru care solicită suma de 15.000 de euro. Moneda are o valore de 5 lei, este din argint și datează din anul 1880.

„Vând moneda veche din 1880. Monedă veche din 1880 pentru colecție, cu chipul lui Carol 1 în valoare de 5 lei în stare f bună”, este anunțul românului care visează să se îmbogățească peste noapte.

Cea mai scumpă monedă din lume este din SUA

Pe de altă parte, o monedă americană din aur, de colecţie, a fost vândută anul trecut cu 18,87 de milioane de dolari în cadrul unei sesiuni organizate de casa de licitaţii Sotheby’s la New York. Aceasta este cea mai scumpă monedă din lume.

Exemplarul care face parte din ultima serie în aur, numită „Double Eagle”, emisă de Monetăria Statelor Unite în 1933, devine astfel piesa cea mai scumpă din lume, întrecând dolarul din argint „Flowing Hair” (emisă în 1794) și care a fost vândut pentru 10 milioane de dolari în anul 2013.