Băiatul Corneliei Catanga, mesaj dureros după o lună de la moartea artistei. Disperarea lui Alex Pădureanu

de: Anca Lupescu
10 05. 2021

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu își poate reveni după moartea mamei sale. Decesul artistei a fost un șoc pentru toată lumea, în special pentru familia acesteia, care încă nu își revine din șoc.

Băiatul Corneliei Catanga, mesaj dureros după o lună de la moartea artistei

Tânărul a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru mama lui, care a murit după ce s-a infectat cu covid-19. Tânărul spune că își strigă mama prin casă zi de zi, neputând să înțeleagă încă faptul că ea nu mai este.

”Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere!!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate.

Nu mai dau detalii, unde, cum, cine, cand, ca explodează facebook-ul. Nu mai zic de cantare, si bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenala, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de faceai lumea în 2 secunde sa plângă.

Ceea ce este foooarte greu… trebuie sa te naști cu aura aia MARE.. indiferent ca erai la „de-ai nostri” sau la romani, toti erau la picioarele tale si cucereai pe toti.”, a scris Alex Pădureanu pe contul său de Facebook.

Alex Pădureanu, strigăt de dor după moartea mamei sale

Alex Pădureanu spune că dorul de Cornelia Catanga îl sufocă. El a spus că plânge în fiecare zi și i-a promis mamei sale că o va iubi până la inifit.

”Vreau sa mai adaug ca MI-E UN DOR DE TINE DE MA SUFOC SI AZI CAND M-AM TREZIT AM PLANS SI ZBIERRRR INCONTINUU DE TINE, REGINA MEA, FRUMOASA MEA!!!!! P

REA MULTA FORTA IMI DAI. TE IUBESC!!! TU TI-AI SCRIS NUMELE IN NEMURIRE!!!!! TU DAINUI PUTERNICCCCCCCC!!!!!! TE IUBEEEEESCCCC! SUNT MANDRU CA SUNT BAIATUL TAU!!!!!

TE IUBESC MULT UNICA MEA MAMA!!!! SA VII PE LA MINE SA IMI ALINI DUREREA SI SUFERINTA SI SA MA IEI IN BRATE!!! SI SA TE PUP SI EU DE VREO 190 DE MILIOANE DE ORI LA INFINIT!!! SI SA TE ALINT!!!! TE IUBESC MUUULT!!!!”, a mai adăugat fiul artistei.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de covid-19. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, însă starea ei era atât de gravă încât medicii nu i-au mai putut salva viața.