05 sept. 2023 | 08:39

Bad Angie dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi cuplată cu Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii: ”Au existat tatonări, dar nu am nicio treabă cu el!”

Monden
Bad Angie dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi cuplată cu Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii: ”Au existat tatonări, dar nu am nicio treabă cu el!”

Se vorbește tot mai mult despre o presupusă relație între Bogdan Cîrlan și Bad Angie de la Chefi la Cuțite. S-a scris că cei doi ar fi împreună, dar fosta concurentă de la show-ul culinar a intervenit și a clarificat situația. Cum stau, de fapt, lucrurile între ei.

Bad Angie, adevărul despre relația cu Bogdan Cîrlan

Bogdan Cîrlan iubește din nou și a făcut acest aspect public. Fostul concurent a recunoscut că este implicat într-o nouă relație după despărțirea de Claudia Florescu, iar de data aceasta ar fi vorba despre o femeie cunoscută, motiv pentru care nu a dezvăluit numele ei încă.

S-a scris că norocoasa ar fi chiar Bad Angie, de la Chefi la Cuțite. Din acest motiv, tânăra a intervenit și a explicat cum stau lucrurile între ei. A recunoscut că a avut o încercare de a-l cunoaște mai bine pe fostul concurent de la Insula Iubirii, dar totul a rămas la acel nivel.

Conform SpyNews, și-a dat seama că nu poate avansa după ce a observat că nu au nimic în comun.

„Cu siguranță am ieșit, cu siguranță ne-am văzut. Am ieșit de vreo trei ori, ceva de genul. S-a încercat o tatonare, o cunoaștere ca să îl și citez.

Cred că a fost o chestie de comun acord că nu vom putea avea un viitor împreună pentru că suntem persoane total diferite.

Eu sunt mai expansivă, sunt mai optimistă, mai energică. Încă nu și-a revenit după despărțirea de Claudia și trebuie să își mai ia timp, cu siguranța. Corpul și mintea lui mai cer timp de vindecare.”, a dezvăluit Bad Angie despre Bogdan Cîrlan, pentru Xtra Night Show.

Ce sfat i-a oferit Bag Angie lui Bogdan Cîrlan

Bad Angie simte că Bogdan încă nu s-a vindecat după despărțirea de Claudia și ar fi într-o suferință continuă de când nu mai e cu ea. Astfel, a ales să se retragă, ea fiind o fire pozitivă și expansivă.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite i-a oferit bărbatului și un sfat, în speranța că îl va interpreta drept unul prietenesc. Aceasta i-a sugerat să iasă din depresia în care se află și să își caute fericirea cu adevărat.

Astfel, Bag Angie le-a asigurat pe fanele lui Bogdan Cîrlan că între ei nu este absolut nimic.

„L-am sfătuit ca prietenă să facă cumva să iasă din depresia asta și să își găsească drumul pentru el. Spre fericirea fanelor lui, nu am o relație cu el. Cel puțin nu cu el.”, a dezvăluit fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”, conform sursei menționate mai sus.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro