BAC 2020. Ce note a luat Smără, iubita lui Selly la Bacalaureat. L-a depășit

Ce note a luat la BAC iubita lui Selly?

Selly și iubita sa au terminat clasa a XII-a, iar azi și-au aflat mult așteptatele rezultate. Tânăra a reușit să-l întreacă pe acesta la notele obținute. Care a fost diferența dintre cei doi la medie?

BAC 2020. Ce note a luat iubita lui Selly?

Perioada de emoții aproape că a trecut pentru toți absolvenții ciclului liceal. Toți elevii claselor a XII-a și-au aflat azi notele de la examenele din cadrul Bacalaureatului. Selly le-a dezvăluit fanilor săi că media pe care a obținut-o a fost de 9.60 . „9.50 ROMANA ❤️ 9.60 MATE 💋 9.70 BIO 🧠🧠🧠 CREIER SI EU? 😘😘😘”, a fost mesajul vlogger-ului. Acesta s-a mândrit foarte tare cu rezultatele sale, mai cu seamă că a scris câteva cuvinte și despre cârcotașii care ar fi putut să comenteze. „Să vă văd ce mai ziceți acum!”

Curioși, internauții au întrebat și de calificativele obținute de Smaranda, iubita sa cu care a și fost în clasă. Aceasta a avut o medie mai mare decât el, reușind să termine cele 12 clase cu nota totală de 9.83. „La matematică și la biologie îmi place să învăț, iar la română mă obosește învățatul de comentarii, mi se pare fără sens. Limba și literatura română este în general o materie foarte frumoasă, dar tocitul comentariilor pentru examene e o prostie. După BAC voi merge la o facultate pe zonă de business, “Tiffin University se numește”, a mărturist vloggerul.

Smără l-a întrecut pe Selly. Acesta a luat note mai mari decât el la BAC
Smără l-a întrecut pe Selly. Acesta a luat note mai mari decât el la BAC

Selly, nemulțumit de programa școlară

„Principalele mele îngrijorări sunt în legătură cu programa de Bacalaureat și cu ce trebuie să înveți pentru BAC. De 12 ani m-aș fi așteptat ca acest sistem să evolueze. Cred că în continuare învățăm lucruri învechite. Să înveți zeci de pagini de comentarii în loc să-ți formezi tu părerea despre opera aia, să tocești ce a spus alt critic despre o operă nu mi se pare cea mai inteligentă abordare”
Andrei Șelaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI