27 apr. 2024 | 15:19

Avocata fostului poliţist care ar fi ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, dezvăluire uluitoare despre bărbat. Cum îl apără, răsturnare de situaţie

News
Avocata fostului poliţist care ar fi ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, dezvăluire uluitoare despre bărbat. Cum îl apără, răsturnare de situaţie
„Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului”

La jumătatea lunii aprilie, o tânără de doar 19 ani avea să-și găsească sfârșitul, după ce se urca într-o mașină care ar fi trebuit să o ducă acasă. Totul avea să se termine tragic pentru tânăra însărcinată din Moldova. În presa din Republica Moldova, însă, au apărut detalii despre criminal, iar avocata fostului poliţist care ar fi ucis-o face o dezvăluire uluitoare despre bărbat.

Ana-Maria și ultimul drum, spre moarte

Povestea este una parcă scoasă din filmele de groază, iar finalul este pe atât de dramatic, pe cât este de halucinant. Ana-Maria, o tânără de doar 19 ani, și gravidă pe deasupra, avea să-și găsească sfârșitul după ce se urca în mașina greșită.

Totul s-a întâmplat când victima ar fi trebuit să plece de acasă, după ce s-ar fi certat cu iubitul, la un elev pentru meditații, iar conform relatărilor mamei, fata îi povestise tot acest episod.

„La ora 3 mi-a zis că merge la băiețel să facă meditația și apoi va veni acasă. De atunci nu am mai vorbit cu ea”, a declarat Maria Goj, mama fetei pentru Life Moldova.

În presa locală din Republica Moldova, detaliile acestei crime inexplicabile sunt extrem de dure, iar iubitul fetei a povestit care au fost ultimele discuții cu Ana-Maria:

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că m-am urcat. Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul meu și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni.

Deodată am crezut că e o glumă”, povestește iubitul tinerei pentru Life Moldova, citat de newsmaker.md.

Ce spune avocata fostului poliţist care ar fi ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova

În urma investigaților făcute de polițiștii moldoveni avea să se afle noi detalii în cazul gravidei de 19 ani găsită moartă, dar și cine este principalul suspect al crimei, find vorba de un fost polițist.

Ulterior, după arestarea acestuia, au apărut și primele declarații din partea celei care are calitatea de avocat al apărării, aceasta justificând, într-un mod halucinant, care ar fi fost motivul înfăptuirii crimei:

„Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului. Domnul este fost polițist.

O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are.”, potrivit realitatea.md.

Cum îl apără avocata, iar declarațiile duc la o răsturnare de situaţie

Suspectul în cazul tinerei ucise, pe numele său Gheroghe Cotorobai, fost polițist, avea să fie declarat principalul suspect în această crimă, iar conform avocatei acestuia, a pledat nevinovat.

Ba mai mult de-atât, avocata susține că, de fapt, este extrem de bolnav, iar tratamentele date de medicii ar fi cauza care l-ar fi determinat pe clientul ei să facă ceea ce a făcut, dar dacă e să fim atenți la declarații, este o contradicție.

Pe de o parte se declară nevinovat, pe de alta, avocata spune că medicamentele luate de clientul său l-au determinat să facă gestul abonimal:

„Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie.

Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din câte sunt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămânile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă.

Aici se leagă un lanț mare. Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să își dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient.”, a declarat avocatul presupusul criminal al Anei-Maria pentru Life Moldova.

Conform procurorilor, fostul polițist este acum în arest preventiv pentru 30 de zile, urmând ca procurorii să dispună și o altă expertiză, cea biologică a hainelor tinerei, pentru a stabili în mod cert dacă fostul poliţist a ucis-o pe tânăra însărcinată din Moldova, conform publicațiilor citate.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Cât timp se reține pensia la oficiul poștal dacă titularul lipsește din localitate. CNPP explică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro