Avion rus, vizat de o amenințare cu bomba. Aterizare de urgență în Baku

Aeronava Ural Airlines a aterizat de urgență în Baku, capitala azeră.

Alertă cu bombă ce vizează un avion al companiei ruse Ural Airlines: aparatul de zbor, cu 225 de perspane la bord și care ar fi trebuit să ajungă la Moscova, a aterizat de urgență în capitala Azerbaidjanului, Baku.

Pilotul a fost informat de la sol că aeronava este vizată de o amenințare cu bombă. Cel care a alertat autoritățile a susținut că la bordul avionului s-ar afla obiecte suspecte, cel mai probabil material explozobil, potrivit cotidianului britanic The Independent.

Pilotul aparatului Ural Airlines a decis să aterizeze de urgență în Baku, unde autoritățile azere au început investigațiile.

Potrivit agenției de știri Reuters, aeronava a plecat din regatul Bahrain  spre capitala rusă, Moscova.

Actualizare: Autoritățile din Azerbaidjan au anunțat că niciun dispozitiv suspect nu a fost găsit în avion. Presa locală susține că un pasager ar fi lăsat o notă de avertizare potrivit căreia o bombă ar fi plasată în toaleta avionului.

Aterizarea de urgență din Baku vine la o zi după ce un avion al companiei Ethiopian Airlines s-a prăbușit cu 157 de persoane la bord. Nu au existat supraviețuitori în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI