Avertismentul unui medic cunoscut în România. De ce mor tinerii inexplicabil din cauza covid-19

Avertismentul unui medic cunoscut în România. De ce mor tinerii inexplicabil din cauza covid-19
Dr. Mihai Craiu trage un semnal dur de alarmă. Efectele sunt devastatoare

Tot mai multe cazuri de oamenii tineri și de vârstă mijlocie, abia bolnavi de covid-19, mor de accidente vasculare cerebrale. Medicii trag alarma cu privire la pacienții de 30 și 40 de ani lăsați debilitați sau morți. Unii nici nu știau că sunt infectați. În alte cazuri se vorbește de niveluri ridicate și intermediare la anumiți anticorpi la pacienții cu COVID-19 în stare critică, care anulează  interferonul. În acest caz decesul apare mult mai rapid, decât înalte cazuri. Medicul Mihai Craiu concluzionează că este vorba de o anomalie imună care poate duce la un deces mai rapid.

Tot mai mulți tineri mor după infecțiile cu covid. Medicii vorbesc de situații inexplicabile

Rapoartele de accidente vasculare cerebrale la tineri și de vârstă mijlocie, în multe alte spitale din comunitățile afectate puternic de noul coronavirus, sunt cea mai recentă întorsătură în înțelegerea evoluției bolii pe care o provoacă. Numărul celor afectați este mic, dar totuși remarcabil, deoarece provoacă modul în care medicii înțeleg virusul.

Chiar dacă a infectat aproape 2,8 milioane de oameni din întreaga lume și a ucis aproximativ 195.000 începând de vineri, mecanismele sale biologice continuă să scape mințile științifice de top. Odată considerat a fi un agent patogen care atacă în primul rând plămânii, sa dovedit a fi un dușman mult mai redutabil, afectând aproape fiecare sistem major de organe din corp.

Până de curând, existau puține date dificile despre accident vascular cerebral și covid-19. Un raport din Wuhan, China, a arătat că unii pacienți spitalizați au suferit accidente vasculare cerebrale, mulți fiind grav bolnavi și vârstnici. Dar legătura a fost considerată mai degrabă ca „o bănuială clinică de către o mulțime de oameni cu adevărat inteligenți”.

Acum, pentru prima dată, trei mari centre medicale americane se pregătesc să publice date despre fenomenul AVC. Există doar câteva zeci de cazuri, dar oferă noi informații despre ceea ce virusul face corpurilor noastre. Coronavirusul distruge plămânii. Dar medicii găsesc daune în rinichi, inimă și în alte părți.

Un alt studiu, adus la cunoștință și de Conf. Dr. Mihai Craiu , medic primar pediatrie, Conferentiar universitar, Doctor in Stiinte Medicale, este cel al apariției unor anomalii imune care pot duce la decese mult mai rapide în cazul tinerilor infectați cu covid.

Dr. Mihai Craiu trage un semnal dur de alarmă. Efectele sunt devastatoare

Dr. Mihai Craiu vorbește de un stidu clinic, publicat recent de publicația Science, în care dovezile medicale sunt mult mai dramatice și cu un impact direct asupra tinerilor, în special, infectați cu covid.

Atât în raport, dar și sintetizat, Mihai Craiu vorbește despre noi afecțiuni, care apar din mai multe motive și cu efecte mult mai grave. În studiu se vorbește de aceste anomalii imune care nu fac altceva decât să distrugă interferonul din organism, adică apariția  unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2, spune Mihai Craiu.

„Mulți „experți” în COVID-19 susțin sus și tare că maladia este un moft și că nu se vaccinează pentru că imunitatea naturală (obținută prin boală) este superioară celei vaccinale. Articolul arată existența unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2. 90% din cei infectați cu noul coronavirus fac forme ușoare sau asimptomatice. Dar 10% dezvoltă pneumonie și, din aceștia, cam 2%, insuficiență respiratorie gravă.

La început se credea că cei 10% sunt selectați doar din persoanele vârstnice sau având comorbidități. Asta până au început să apară decese la adulții tineri, intubați. Cel mai mic risc de deces este la copilul

Adică acestora le lipsește o parte a genelor responsabile de răspunsul imun corect în fața unei infecții virale. (…) Dacă faci boala și ai acest tip de anomalie imună te „sinucizi”. Dacă acești pacienți se vaccinează nu mor deoarece autoanticorpii nu favorizează dușmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că dușmanul NU EXISTĂ!”, explică Dr. Mihai Craiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI