Autoritățile sunt în alertă. Focuri de armă în București pentru a captura mai mulți spărgători de mașini. Ce furau indivizii

Operațiune dificilă pentru polițiști Sursă foto ilustrativă: cyd.ro

„Noaptea, ca hoții” este un proverb românesc care s-a aplicat foarte bine și în cazul a patru bărbați din București care au fost surprinși în această dimineață, în timp ce jefuiau mașini. Pentru că indivizi au vrut să scape de polițiști, oamenii legii au fost obligați să tragă focuri de armă pentru a-i imobiliza.

În ce sector au fost jefuiți proprietarii unor autoturisme

În cursul dimineții de joi spre vineri, mai mulți polițiști din sectorul 3 al Capitalei au surprins patru indivizi cu vârste între 22 și 23 de ani, în timp ce furau catalizatoare de la autoturismele parcate în spații deschise.

În momentul în care hoții s-au văzut încolțiți de polițiști, hoții au încercat să scape, deplasându-se cu două mașini. Pentru a nu le pierde urma, polițiștii au fost nevoiți să tragă 12 focuri de armă în plan vertical. Din fercire, misiunea a fost încheiată cu success, fără a fi înregistrate victme sau pagube materiale.

”În noaptea de 22/23.10.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţia Sectorului 3, au efectuat o acţiune operativă asupra unui grup compus din 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, surprinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau catalizatoare de la autoturisme.

Bărbaţii s-au deplasat cu 2 autoturisme şi au încercat să scape, dar au fost imobilizaţi de poliţişti”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Poliția Capitalei a mai menționat și faptul că “cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (două acte materiale, unul consumat și o tentativă) și pentru stabilirea întregii activități infracționale”.

Mașini sparte pe bandă rulantă în Timișoara

Din păcate, furtul petrecut azi noapte în București nu este caz singural. În urmă cu două zile, în Timișoara au avut loc spargeri de mașini care au scos la iveală un număr impresionant de astfel de furturi, doar în ultimele săptămâni. Localnicii sunt terorizați de faptul că polițiștii nu iau nicio măsură pentru a pune capătr acestui fenomen.

Mașini sparte din Timișoara Sursă foto: OpiniaTimișoarei.ro

Cu puțin timp în urmă, doi hoți de mașini au fost prinși în urm aunui accident cu un autoturism furat. Aceștia spărseseră un taxi din torpedoul căruia sustrăseseră bani și cheile altei mașini cu care și-au început cursa nebună.

Indivizii au fost observați de un coleg ai păgunitului și au fost urmăriți în trafic până la capturare. Unul dintre ei a reușit să scape, iar ceilali doi au fost duși la poliție și audiați. Pentru că sunt minori, cei doi hoți sunt cercetați în stare de libertate, potrivit stirileprotv.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI