Autoritățile, în alertă. Fetiță de 8 ani, la un pas să fie răpită de un bărbat de la locul de joacă. Unde a vrut să o ducă

Autoritățile, în alertă. Fetiță de 8 ani, la un pas să fie răpită de un bărbat de la locul de joacă. Unde a vrut să o ducă
Autoritățile, în alertă! Fetiță, la un pas să fie răpită dintr-un parc din Slatina Foto ilustrativă

Stare de panică în Slatina, după ce un individ a încercat să răpească o fetiță de 8 ani, aflată într-un loc de joacă împreună cu sora sa. Doar o minune a putut să evite o tragedie care s-ar fi putut întâmpla, iar polițiștii încearcă să-l găsească acum pe agresor.

Cum a fost abordată copila

Siguranța pe străzi este inexistentă, motiv pentru care, autoritățile avertizează toți părinții cu privire la sporirea gradului de atenția față de copii, indiferent de locul în care aceștia se află. Cum nenorocirile se

Întâmplă la orice pas, nu este de mirare un caz halucinant care a avut loc la Slatina, în urmă cu puțin timp. O copilă de 8 ani a fost acostată de un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care i-a pus mai multe întrebări legate de familie, iar ulterior a vrut să o ducă într-o scară de bloc.

Din fericire, sora mai mare a fetiței a surprins-o pe fetiță cu acel bărbat, moment în care a început să o strige și să țipe. Neașteptându-se la un asemenea episod, individul a luat-o la fugă, părăsind fetița și locul de joacă. După nefericitul eveniment, victima a povestit toată discuția purtată cu răpitorul.

Potrivit spuselor micuței, bărbatul a întrebat-o numele ei, unde locuiește, câți ani are, unde sunt părinții ei și unde lucrează aceștia. După ce a aflat aceste informații, individual i-a spus fetiței să o ducă într-o scară de bloc pentru a-I arăta cum poate ajunge la etajul doi, potrivit Antena3.

La scurt timp după eveniment, mama fetelor a alertat imediat Poliția pentru a putea să-l prindă pe fugar. Așa cum l-au descris copiii, acesta avea o statură de 1,60 metri și o dantură cu probleme.

Înainte să o abordeze pe fetiță, acesta ar fi încercat să facă același lucru cu un băiețel din parc, micuțul confirmând acest lucru. Până în acest moment, autortitățile nu au reușit să dea de răpitor, însă căutările continua.

Tentativă de răpire la Cluj

Un alt caz șocant a avut loc la Cluj, acolo unde o mămică a reușit să-și salveze fetița de la o tragedie. Aceasta a scris povestea sa pe Facebook, avertizând toate mămicile să aibă atenție la pericolele care le pândesc copii.

„Dragi mamici, aveti mare grijă în parcuri de copilașii voștri, ce informații transmiteți necunoscuților. Fetița mea era să fie răpită ieri. Alaltăieri, un barbat mai în vârstă de aproximatriv 60-70 de ani a început să vorbească amabil, să-mi zică ce cadou mare sunt copilașii. Da, ziceam într-adevăr.

Ieri, exact același bărbat exact în aceeași oră a apărut în același parc (pe lângă aleea Rebreanu), partea de sus (cum intri de pe Rebreanu la stângă). A întrebat-o pe fetiță cum o cheamă, cați ani are.

S-a uitat la ea jucându-se, după care s-a prefăcut că pleacă, si-a luat rămas bun, a încercat să se ascundă pe lângă un copac mare (mai departe de mine, dar aproape de fetiță care se juca), a ținut o floare în mână și a chemat-o pe fetiță, exact pe numele ei și zicea „hai aici”.

Este evident că voia să o răpească, a profitat de acea secundă în care am încercat să-l culc pe bebeluș în cărucior. Dacă mă duc la poliție nu am suficiente dovezi. Ce să zic? Că voia să-i dea o floare? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic. Când ajungi efectiv la poliție și ai dovezi deja este prea târziu. Să aveți grijă”, relatează monitorulcj.ro.