Autoritățile din București, în alertă după ce o polițistă și-a uitat arma încărcată în toaleta unei benzinării. Ce a făcut femeia care a intrat după ea

Autoritățile din București, în alertă după ce o polițistă și-a uitat arma încărcată în toaleta unei benzinării. Ce a făcut femeia care a intrat după ea
Oamenii legi au început căutările

O polițistă de 24 de ani, din București, este cercetată de superiori după o greșeală uriașă pe care a făcut-o și care se putea finaliza tragic. Din păcate, tânăra și-a uitat arma încărcată într-o benzinărie din sectorul 2, iar la câteva minute distanță, atunci când a realizat ce a făcut, arma Beretta era de negăsut. După ce au văzut că nimeni nu a sesizat Poliția cu privire la găsirea armei, autoritățile competente au început căutările disperate.

Ce a făcut cu arma tânăra care a intrat după polițistă

O polițistă de 24 de ani, de la secția 9 de Poliție din București, și-a alertat colegii după ce și-a uitat arma din dotare în toaleta unei benzinării. După ce a realizat ce a făcut, tânăra a reușit să se întoarcă în 14 minute în același loc, dar spre surptinderea sa, arma nu se mai afla în toaletă.

După cele aflate, organele de poliție s-au mobilizat pentru a găsi arma în timp util. Primul reper pe care l-au urmărit a fost camera de supraveghere, astfel că oamenii legii au observat că imediat după polițistă a intrat o tânără de 20 de ani, însoțită de prietenul său.

Pe baza imaginilor surprinse de camera de supraveghere, toți polițiștii de pe teren au pornit în căutarea indivizilor, care în cele din urmă, au fost identificați de oamenii legii. Persoanele vinovate de ascunderea armei i-au condus pe polițiști la locul în care au lăsat arma, astfel că aceasta a fost găsită pe un câmp de la ieșirea din București.

Cine a ajutat-o pe femeie să ascundă arma găsită

Potrivit ultimelor informații oferite de polițiști, tânăra a fost ajutată să scape de armă de iubitul ei, în vârstă de 33 de ani, infracțiune pentru care vor fi sancționați și cercetați penal. Mai mult, oamenii legii au descoperit că cei doi tineri dețineau asupra lor droguri, urmând a se descoperi de unde proveneau acestea.

„Atât femeia de 20 de ani care şi-ar fi însuşit arma, cât şi un bărbat de 33 de ani, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi munițiilor. Faţă de agentul de poliţie, prin structura de control intern, au fost declanşate cercetări.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Capitale.

Poliția a anunțat prin intermediul comunicatului transmis faptul că cei doi vinovați au  fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în timp ce tânăra care și-a  uitat arma în toaleta va fi cercetată de către colegii săi. Aceasta lucra în structura DGPMB din anul 2018.