Aurel Pădureanu a iertat-o pe Nicole Cherry, nepoata nerecunoscătoare pe care o ajutase la debut: ”Sângele apă nu se face!”. Ce cadou îi oferă la nuntă? EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
30 05. 2024

Aurel Pădureanu a fost, ani la rând, tare supărat pe Nicole Cherry, pe motiv că, deși el și regretata Cornelia Catanga ar fi ajutat-o, la debutul muzical, artista i-a dat uitării. Iată însă că solistul de romanțe a revenit la sentimente mai bune, ba chiar are un mesaj de pace pentru Nicole Cherry: ”Am iertat-o!”, spune Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Nicole Cherry nu recunoaște ajutorul primit de la familia Pădureanu. Reacția fiului Corneliei Catanga

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, a fost foarte indignat când Nicole Cherry a afirmat, la un podcast, că ajutorul oferit de familia Pădureanu-Catanga nu ar fi fost atât de mare în drumul său către succesul în showbiz, precum s-au laudat ei. Iată ce mesaj i-a transmis Alexandru, la acea vreme, prin intermediul Playtech Știri:

”Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o „vedetă” recunoscută. S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei”.

Citiți și: Aurel Pădureanu îl face praf pe tatăl lui Nicole Cherry: ‘Îmi este scârbă să vorbesc despre el’. De la ce a pornit totul. EXCLUSIV

Aurel Pădureanu a decis să-și ierte celebra nepoată: ”Sângele apă nu se face”

Solistul de romanțe Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a decis însă să dea uitării tot acest scandal și toate neînțelegerile:

”Am avut niște probleme, dar nu pot să îi mai port pică, sângele apă nu se face. Îi doresc lui Nicole să-i crească fiica minunat. Poate mă invită și pe mine la nuntă. Și, chiar dacă nu mă invită, tot voi merge la biserică, e ca fata mea.

O să îi duc un buchet superb de flori. E o solistă foarte bună. Eu știu să iert, a ierta e un lucru minunat. Dacă nu ierți, e păcat. De când a murit Cornelia și merg la biserică nu mai pot să fiu certat cu nimeni. Nu mai vreau să dezgrop morții, să-mi amintesc de trecut. Îi doresc lui Nicole Cherry tot binele din lume, e familia mea, e nepoata mea, bunica ei e sora mea”.

Citiți și: Aurel Pădureanu, promisiune pentru Nicole Cherry: ‘O să mă duc la ei acasă să o văd pe cea mică’ VIDEO EXCLUSIV

Ce dar are Aurel Pădureanu pentru Nicole Cherry, la cununia religioasă?

Nicole Cherry și Florin sunt căsătoriți civil, însă au plan să organizeze și o nuntă ca în povești. Aurel Pădureanu are și un dar pentru ei, la petrecere, după cununia religioasă:

”Ar fi frumos ca, la petrecerea de nuntă, fiul meu, Alexandru Pădureanu, să susțină un superb recital de jazz, alături de orchestra lui”, ne-a mai spus Aurel Pădureanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Într-un recent interviu pentru Playtech Știri, cântăreața Nicole Cherry ne dezvăluia secretul căsniciei liniștite cu Florin, alesul inimii, cu care are o fetiță:

”Când ajungem acasă, amândoi încercăm să nu stăm pe telefoane. Evităm pentru că, din păcate, aș putea spune, telefonul este mereu cu noi și muncim în această zonă în care trebuie să fim mereu online.

Pe Anastasia, fiica noastră, de asemenea, o vom învăța la fel. Ne dorim să se joace cât mai mult și dacă s-ar putea fără telefon, tabletă, ar fi minunat!”.