Augustin Viziru, primele declarații despre nuntă. Ce a putut spune despre mama fiicei sale, toată țara l-a auzit

de: Dumitrache Diana
11 01. 2021

Deşi îşi pusese în gând să nu mai aibă nicio relaţie serioasă după ce a fost înşelat de fosta soţie, Oana Mareş, Augustin Viziru face primele declarații despre nuntă. Ce a putut spune câştigătorul Ferma 2020 despre mama fiicei sale a uimit pe toată lumea.

Augustin Viziru, despre nunta cu iubita sa

În anul 2011, divorţa de Oana Mareş, acesta fiind înşelat de fosta soţie, motiv pentru care a jurat că nu se va mai implica într-o relaţie serioasă. Timpul a trecut iar lucrurile s-au schimbat în bine pentru Augustin Viziru care face acum primele declarații despre nunta cu Laura, mama fetiţei actorului.

Cei doi s-au cunoscut în 2019 și de atunci formează un cuplu. Anul trecut, au devenit şi părinţii Mariei, o fetiţă superbă, care a apărut pentru prima oară la TV în cadrul ediţiei de azi a emisiunii Vorbeşte lumea.

“Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită”, a spus Augustin Viziru, la Pro TV.

Întrebat dacă s-a gândit la căsătorie, actorul a răspuns în stilul său caracteristic.

“Nu răspund la întrebări de genul ăsta. Mămica e foarte devotată, are foarte mare grijă de ea. Sunt un norocos”, a declarat acesta.

Augustin Viziru îşi ţine iubita departe de ochii lumii

După o căsnicie ratată şi multă durere, Augustin Viziru, în vârstă de 40 de ani, a decis să fie mai discret cu viaţa personală. Iubita lui nu este o persoană publică şi nici nu îşi doreşte să devină.

“Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate”, spunea un apropiat al acestuia pentru cancan.ro.

Anul 2020 a fost unul cu noroc pentru actor. A devenit tată şi a câştigat trofeul de la Ferma. Orăşeni vs. Săteni. Dacă la prima participare la celebul show de pe Pro TV s-a accidentat grav la mână chiar în finală, de data aceasta Augustin Viziru a pus mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.