Au sfidat în ultimul hal Ordonanța Militară! Un bărbat din Gorj a fost plimbat în lesă prin oraș. Imaginile video au ajuns pe mâna poliției

Au sfidat în ultimul hal Ordonanța Militară! Un bărbat din Gorj a fost plimbat în lesă prin oraș. Imaginile video au ajuns pe mâna poliției

Imagini tulburătoare au fost filmate în orașul Bumbești-Jiu, din județul Gorj, unde un bărbat a fost surprins plimbând un alt bărbat în lesă. Acest gest deplasat se explică în contextul în care cetățenilor li se permite să iasă afară doar pentru a face cumpărături sau a-și plimba animalul de companie.

Imaginile postate pe Facebook au ajuns la poliție

În urma viralizării acestui moment, care a stârnit amuzamentul internauților, imaginile video au ajuns pe mâna poliției, motiv pentru care cei doi bărbați au fost sancționați.

Potrivit declarațiilor lui Victor Tuhasu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj „Cei doi bărbați de 35 si 45 de ani, din orașul Bumbesti-Jiu, au fost identificați și sanctionați contraventional de polițiști, cu amenda în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991, pentru încalcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

Potrivit autorităților, acest caz singular a fost trecut cu înțelegere, însă, pe viitor vor fi aplicate amenzile care privesc încălcarea Ordonanței Militare nr. 3, acestea fiind în valoare de 5000 lei.

Postarea a avut reacții extrem de controversate, culminând cu reacțiile și comentariile pline indignare ale oamenilor.

Iată câteva dintre părerile românilor față de materialul de mai jos: „Ăla merită o amendă drastică să se sature să nu mai facă atâta mișto!!!”, „Nu e posibil așa ceva !!!De neconceput ….. f urât, o rușine ptr toți !!!!”, „Caterinca de prost gust …nu credeam ca in Gorj avem asemenea specimene ..cat de josnic sa fii sa faci asa ceva …. ce educatie sa dea astia la copii lor la nepotii lor niste rebuturi sociale…”, „în situatii de genul ar trebui pedepsiti rau”, „Imi vine sa plang! Doamne fereste, cum poti sa te distrezi si sa iti bati joc de semenii tai. Ma intreb cum ne mai rabda Dumnezeu! URAT! ???”, „Fără cuvinte !! Nu doresc la nimeni să treacă prin ce trecem noi în italia”.

Ca la Sadu…au postat si sters repede! Distractie la gramada ca au altii grije de ei dupa

Publicată de Contras Alin pe Duminică, 29 martie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI