Au renovat casa cumpărată de curând, însă ce au găsit când au dat mocheta la o parte i-a îngrijorat. Internauţii i-au sfătuit să plece cât mai repede de acolo

de: Ioana Bucur
26 05. 2024

În plin proces de renovare a locuinței, un cuplu a făcut o descoperire alarmantă. Când au vrut să îndepărteze mocheta din subsol, cei doi soți au găsit ceva la care nu se așteptau. Imaginile au apărut în mediul online, iar internauții i-au sfătuit să meargă imediat la poliție.

Ce a găsit un cuplu în subsolul casei în care locuia de patru ani

Un cuplu a făcut o descoperire alarmantă în propria locuință. În timp ce renovau casa cumpărată cu câțiva ani înainte, cei doi au dat la o parte mocheta din subsolul clădirii, doar ca să descopere intrarea într-o încăpere secretă.

Ca să poată îndepărta covorul de pe podea, cei doi soți au fost nevoiți să scoată toate obiectele de mobilier din subsol. În momentul în care au mutat un dulap de mari dimensiuni, pe care l-au „moștenit” de la vechii proprietari, au văzut o ușă metalică de care nu aveau habar.

În mod bizar, aceasta nu este prima cameră secretă pe care cuplul o găsește în casă. Anterior, fusese descoperită o altă cameră în spatele unei oglinzi de perete la etaj, care este acum folosită drept cameră de joacă pentru copiii lor.

„Nu am văzut niciodată asta”

Femeia a povestit totul în mediul online și a filmat chiar ușa metalică. Încăperea este îngustă și lungă, în interior existau o scurgere și un întrerupător de lumină ce încă funcționa, precum și mai multe rogojini pe podea. Nimeni nu își poate da seama pentru ce fusese folosită înainte.

„Ce naiba, nu am văzut niciodată asta în casa noastră și locuim aici de patru ani”, a scris femeia în descrierea clipului video publicat pe Tik Tok.

Aurora și soțul ei au sugerat câteva utilizări ale încăperii – cameră de panică, un adăpost anti-bombă și chiar un seif pentru arme.

Te-ar putea interesa și: Camera secretă din Castelul Corvinilor. A fost descoperită abia acum, în 2022. Detalii de ultimă oră

Cuplul a fost sfătuit să ceară ajutorul oamenilor legii

Imaginile au făcut furori în rândul internauților, mulți nu au putut înțelege cum a fost posibil ca cei doi să nu observe ușa metalică în patru ani, în timp ce alții au prezentat scenarii sinistre:

„De fapt, arată ca o cameră în care un criminal în serie își ducea victimele pentru a le dezmembra, la asta mă gândesc când văd scurgerea aia din podea.”

Se pare că oamenii legii au fost chemați la fața locului, însă nu au găsit nimic alarmant: „Nu au observat niciun indiciu ce să sugereze vreo crimă, nu au fost găsite probe ADN de prelevat, dar polițiștii au fost impresionați de modul în care a fost ascunsă camera”.

Te-ar putea interesa și: Ce ținea Elena Ceaușescu ascuns, lângă biroul ei. Camera secretă care a stârnit curiozitatea multora, pe vremea comunismului