Au fost prinși criminalii care au ucis și au incendiat tânăra din Ghimpați. Detalii șocante dezvăluite polițiștilor. Ce relație aveau cu femeia

Au fost prinși criminalii care au ucis și au incendiat tânăra din Ghimpați. Detalii șocante dezvăluite polițiștilor. Ce relație aveau cu femeia
Sabina Mihaela, victima crimei din Ghimpați

Crima din Ghimpați a îngrozit o țară întreagă, dată fiind gravitatea și cruzimea cu care o tânără de 32 de ani a fost ucisă. Femeia a fost identificată de Poliție după zile întregi de cercetări.

Cine sunt criminalii Sabinei și ce legătură aveau cu femeia

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, avea un copil în vârstă de opt ani și locuia în orașul Buftea din Ilfov. Aceasta era divorțată și lucra într-un salon de masaj erotic. Misiunea poliției de a identifica victima a fost una extrem de grea, deoarece în cele șapte zile de căutare, nimeni nu a anunțat absența femeii de acasă. În ciuda tuturor testelor realizate de specialiști, identitatea Sabinei s-a lăsat extrem de greu descoperită.

Cine sunt criminalii Sabinei, tânăra ucisă și arsă
Cine sunt criminalii Sabinei, tânăra ucisă și arsă

Ceea ce i-a condus pe anchetatori către adevăr a fost o mică parte din corpul femeii, rămasă intactă, Acestea au fost degetele de la o mână, astfel putându-i-se lua amprente. Femeia figura în baza de date a poliției, având cazier, astfel că s-a putut identifica într-un final.

Imediat după descoperirea victimei, procurorii au anunțat că în momentul în care se vor găsi criminalii vor fi puși sub acuzare pentru omor calificat și profanare de morminte, ceea ce s-a și întâmplat.

Cine sunt cei trei suspecți reținuți pentru crima din Ghimpați

Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost reținuți de Poliție pentru 24 de ore. Aceștia sunt acuzați de moartea femeii din Ghimpați, fiind identificat, de asemenea, și autoturismul în care a fost transportat geamantanul cu corpul femeii.

În urma audierilor, cei trei indivizi au declarat că victima consumase insecticid, iar aceștia au vrut să o resusciteze, motivând rănile de la nivelul toracelui. Cele două surori și un bărbat vor fi prezentanți astăzi în fața magistraților cu propunere de arestrae preventive pentru 30 de zile.

Inițial, cei trei indivizi nu au recunoscut că ar fi omorât-o pe Sabina Mihaela Mircea, însă în fața probelor, aceștia și-au recunoscut fapta.

Potrivit antena3.ro, criminalii locuiau împreună cu victima într-un cartier din București, acolo und e ar fi fost înfăptuită crima.

În urma autopsiei, oamenii legii au descoperit că înainte de crimă, victim ar fi fost violate de nenumărate rânduri, iar ulterior ar fi consumat un insecticide puternic. Momentan, anchetatorii nu au informații cu privire la insecticidal consumat, dacă a fost luat din proprie inițiativă, pentru a scăpa de chinul la care a fost supusă sau a fost obligată să îl bea.

Potrivit informațiilor aflate de anchetatori, imediat după moartea femeii, cei trei criminali s-ar fi speriat, așa că i-au băgat trupul femeii într-o valiză și au dus-o la Ghimpați, acolo unde i-au dat foc pentru a i se pierde urma.

După declarațiile făcute în fața anchetatorilor, celor trei criminali li s-a făcut rău, potrivit antena3.
În urma tuturor cercetărilor efectuate de polițiști, Sabina practica prostituția, asemeni celor două femei, suspecte de crimă.

Urmăriți Playtech.ro și pe